13:53:13

halloween!

allmänt / 2009-10-31

hejjsaann! lördag idag halloween har man ju nästan ingen koll på när de är men jag sökte på wikipedia så stog de att de va idag :D. men jag fattar inte grejen att ha alla helgona samma dag som halloween de är ganska onördigt tycker jag!

lite dålig uppdatering igår men de hände inte så mycket mamma väckte mig för att jag skulle skära alla grönsaker till Tacos :P och så blev de så jag gick la upp lika sent som jag har gjort hela lovet och vänder på dygnet. kl blev runt 2 när jag gick upp, sen på kvällen så skulle jag vara med pontus och kolla på idol och twilight :D trevligt va de ! och jag somna inte för en halv 4 eller 4 nåt mellan där, as bra!

idag så ska hela laget åka och kolla på när p16 spelar sm, dom möter floda :D! sen ska vi gå ner och äta på thai pan kam de är thai resturang om de är någon som inte fattar :P sen så ska alla hem och soooova för att spela sm på söndag :s. vi spelar 2 matcher:
kl 11.00 möter vi lockerud
kl 16.00 möter vi pixbo wallenstam

kanske kommer en till uppdatering ikväll pusss!

18:02:33

Erik Hassle - Don't Bring Flowers

musik / 2009-10-30

00:16:05

tooooorsdag !

allmänt / 2009-10-30

hejjsann! jag har bara degat framför tvn nästan hela dagen, haha fast de va ganska skönt, jag kolla på en film som hette hitman den är från 2007 acton va den, men bra faktisk :D jag nästan vänta på att min samling skulle vara till matchen de blev ju ganska långtråkigt att bara sitta framför tvn tillslut :P fast en match va de inte riktigt :P en träningsmatch fast de är ju match de med :P de gick la bra eller sådär för min del :P detta va de sista vi spela eller tränade innan sm, för att få de lite mer verkligt så gjorde vi straffar i slutet, jag kan gissa på att de va dom som ska göra straffar i sm. de va lövis, anna, sofia, jag, pernilla. uchhh! jag hatar att göra de :P eller de är kul men jag blir så himla nervös när de är på riktigt och de ska betyda någonting :P men men de gick bra jag och pernilla satte i vårt lag och i de andra så satte ingen :D så de blev 4-3 till oss om jag inte mins fel :D

ikväll så skulle jag kolla på debatten som va på tv mellan kissies och linda rosing :) men de blev inget med de för kissies hade fegat ur :O varför de lixom de hade ju varit as kul :D hah aja skit samma ha de bra pussss

21:33:35

Missa inte!!!

tips / 2009-10-29

Linda Rosing & Kissies debatt i svt 1 kl 22.00 idag!

17:44:51

Höstbilder!

allmänt / 2009-10-28

här kommer bilderna jag och Emma tog idag :)  klicka på dom små bilderna för att få dom störra!!!










13:58:56

Hårtips!

tips / 2009-10-28

Jag har alltid velat ha långt hår sen jag kliptte av de i 7:an. jag kan ju klippa själv så jag klippte mig kort hela tiden i 7:an så de blev bara kortare och kortare. så nu ska jag ge några bra tips för att få håret att växa bättre :) De finns ju inte riktigt nåt man kan göra för att få längre hår mer än att äta nyttigt, men de finns saker som är bra för håret som ger de näring.

1. använd hårinpackning 2-3 gånger i veckan, dock inte för mycket!
2. platta inte håret för ofta, om du ska göra de använd plattningskydd!
3. att blåsa håret med varmt skadar håret också, handdukstorka håret istället
4. Hårkontroll är bra för hud hår och naglar, men de är inte garanterat att de blir bättre, använda det i några månader morgon och kväll och se om de märks någonting. 
5. om du inte gillar att ditt hår har självfall så gör en inbakad fläta på kvällen när du har duschat så de blir det lite mer jämna lockar, de kan faktisk bli fint!




13:33:27

onsdag !

allmänt / 2009-10-28

hejsan idag är jag ledig från all träning så jävla skönt! men imon drar de igång igen med en match mot övriga damer i FBC lerum så ska vi spela tränings match :D! idag ska jag vara med clara är de tänkt men Emma Rosell ville ta lite höst bilder så vi ska göra de nu :)! får hoppas att de blir några bra så jag kan lägga ut de på bloggen sen :D!

jag lägger nog upp bilderna sen ha de bra pusss!

17:35:00

HÖST!

allmänt / 2009-10-27

God morgon kan man nästan säga :) Emma Zahirovic sov hos mig idag. igår kväll låg vi nästan bara och kolla på film va ute och gick lite faktiskt. När vi vakna va vi as hungriga så vi gick och köpte en pizza och dela på haha :D Emma skulle hem efter och jag gick ut med nikita på en runda i skogen jag bara älskar när alla löv faller men att de ändå sitter löv i träden :D så himla mysigt är de :D de blev lite bilder på promenaden också :D!

nu ikväll så händer de inte mer än att jag ska träna i 2 timmar 30 min (y) härligt säger jag bara, jag är as pepp på att träna ändå fast jag sov länge idag :D när jag kommer hem ska jag kolla på andra avenyn som har kommit ut på internet i morse :D tyck va ni vill men jag älskar det :D! imon är jag ledig från all träning och jag och clarut ska laga mat och äta om inget blir ändrat men de får vi inte hoppas haha :D

hoppas alla har ett bra lov, för de har jag en massa innebady, får lite för lite tid med kompisar med de tar vi hela nästa lov istället pusssss!

klicka på dom små bilderna för att dom ska bli större!!!!



 

20:36:34

så jävla bra!

allmänt / 2009-10-25

fyfan va bra match tjejer! 7-0 mot dessa är inte dåligt! jag menar dom va ju inte så jävla dåliga dom hade flera bra spelare men ändå fick vi stop på alla och dom kom nästan inte till ett skott på mål.
Det ska bli så jävla roligt med sm nästa helg hoppas fan vi är lika bra och ännu bättre så kan vi slå lockerud som har elit spelare med, de klara vi tjejer! jag gjorde btw 1 mål och 2 ass :D!

nu är de bara att ladda som fan till sm :D! jag hoppas att ingen blir skadad eller trillar med moppen josefin haha, ne jag skoja bara :D

ha de gött pusshejjjj

16:25:42

höstlov!

allmänt / 2009-10-25



11:39:11

shoppingen för igår !

shopping / 2009-10-24




t-shirt från MQ
linne från carlings


01:30:07

FREDAGSMYS!

allmänt / 2009-10-24

fredag idag :D!
började kl 8 idag och fick lite små panik när jag inte hittar några kläder att ha på mig! dagen går segt som satan och jag vill bara hem! när jag äntligen slutat åker jag hem för att äta. drar lika snabbt igen för att åka och ta en titt i allum, jag hittar ett linne och en t-shirt från MQ och carlings! jag brukar aldrig hitta nåt men när jag äntligen gör de så blir jag as glad :D!

när jag kommer hem fixar jag mig lite för att åka till rydsberg och kolla på match men den började tydligen kl halv 9 så jag va klar långt innan jag skulle åka. jag hjälper min syster som ska ut på pary party med kläder och håret, vad kan man säga... hon hade en dålig dag och tyckte att allt va piss och fult.

Josefin och Pernilla kommer helt plötsligt förbi mig och väntar tills matchen börjar. de är typ 2 timmar kvar tills dess :P men vi sitter och pratar och äter godis haha :D. men så blir kl 8 och vi åker till rydsberg och dör där i en kvart innan matchen drar igång :) de börjar bra men sluter lite sämre när dom tar ikapp med några mål men vi vinner ändå med 10-6 om jag inte minns fel :P matchens lirare blev
Richard Westman som gjorde 3 mål och 1 ass skitbra!
missade idol idag men de va tydligen Niklas som fick lämna idol denna veckan, de viktigaste är att erik är kvar :D!

nu ska jag sova för att gå upp imon och ha träning i 3 timmar kl 13.00-16.00 inför sm nästa helg!
pusspuss och god natt :)!



18:14:20

twilight

tips / 2009-10-20



jag vet att jag är ganske mycket efter men igår såg jag twilight för första gången!
jag tycker andra har överskattat den lite mycket men den va riktigt bra! jag kan inte tills den andra filmen kommer ut, vilket den gör 20 november new moon heter den!

men för er som kanske är lika efter som mig och inte har sett den rekomenderar jag att se den :D!
19:22:39

laddad för träning ...

allmänt / 2009-10-15

hejsan!
nu är de tordag och de betyder att jag ska åka och träna kl halv 9 som vanligt. igår va jag skit sur på kvällen för att min mobil inte funka till mitt sim-kort men nu har jag kommit på de :D så här va de

jag kunde skicka sms
jag kunde inte ta imon sms på min mobil
jag kunde inte ta imon sms på malins mobil samma modell.
malin kunde ta imon sms i min mobil
jag kan ta imot sms på en annan mobil.


vad var fel?

jo haha! jag ringde till comviq och frågade vad som va fel och förklarade allt. hon sa att de formodlingen va något fel på min mobil trodde hon, ochså sa hon att jag kanske hade för mycket sms inne på min sms lista.
och så var de!!!! jag hade för mykcet sms i inkorgen 2000 sms jobbigt jobbigt jag hade varit sur i onördan haha!

imon är de helg kanske bär av till partille på lördag får se om de bli nåt pusshej alla hoppas ni får en rolig helg!

22:05:27

onsdag!

shopping / 2009-10-14


jacka från zara 799 kr

hejsan!
nu är de onsdag och jag är super nöjd! jag har varit i stan och äntligen hittat mig en jacka :) inte en sån jag tänkte mig från början inte för att jag tänkte vad jag ville ha för någon men inte en sån här :P de är en svart dun jacka kan man nästan säga. jag tycker att jackan är mycket snyggare i vekligheten än va den blev på bild men här kommer ändå en bild så får ni se den när jag har på mig den :)! jag skulle handla ett par skor med men de hann jag inte så får göra de någon annan dag.

när jag kom hem så slappa jag lite vid datan och framför tvn, sen vid 7 tiden åkte jag runt lite och tog kort och här kommer några av dom :) 

 



   





pusshej :)!


23:53:53

nu är de dax för fredagsmys!

allmänt / 2009-10-09

hejsan! nu va de ett tag sedan jag skrev, men sånt händer jag har haft mycket i skolan och inneandyn men här kommer en lliten uppdatering :)
idag så börja jag kl 8, vi skulle ha matte prov också... jajaa de gick la som de gick inte så bra då haha! men jag satsar på vg denna terminen min lärare har sakt att jag har haft de i 8:an men att hon inte lixom gav mig de för att hon vill typ höja mig i 9:an istället. så nu gäller de, jag ska fan komma in på den linjen jag vill!

efter skolan åkte jag åkte in till stan med mamma & malin. för en gång skull hittar malin as mycket och jag ingenting! kul.  jag måste ha en jacka och skor men så hittade jag ingenting så jag får åka in någon mer dag så de löser la sig ändå :)!

efter stan va de hem direkt och fixa sig lite smått och åka till hemma matchen i div2 herr. de va as roligt ! men dom förlora så de va la lite mindre roligt, men dom vinner nästa gång får jag hoppas på :D!

nu ska jag bara slappa vid datan ett tag till och sen gå och lägga mig för att tagga till match imon :)! ha en bra helg så kommer de förhoppningsvis en till uppdatering i helgen
btw fbc lerums kapten på bilden Tommie, :)! från en annan match 
pusshej!



14:32:51

Reportage: En sjömannsförälskelse

allmänt / 2009-10-05



Lennart Greén var en sjöman 1952. Efter 3 år som gift ute på havet tog det slut,
han återvände hem på grund av Kärleken.

Det är en tidig måndag morgon, löven faller sakta ner från träden när jag slänger en blick mot fönstret.
Mikron plingar till och Lennart reser sig upp för att ta ut de varma bullarna, han ställer dom på bordet och bjuder på fika.

Lennart ska berätta för mig om sitt liv när han var ute på havet som sjöman.
Han började jobbet på däck 1952. Då var han redan gift och förälskad i Hjördis Nilsson.
– Livet på sjön var ett hårt arbete, men det var roligt och man fick lära sig mycket om kamratskap och hänsyn, säger Lennart och tänker tillbaka på den tiden.
– jag saknar det inte, det var ju så längesen.
De första åren saknade jag det men det har gått över nu och jag saknar det inte alls.

Lennart lämnade det livet för kärleken, han var så säker på att det skulle vara han och Hjördis för alltid.
Så innan dom gifte sig och innan han gick ut på havet så tatuerade Lennart sig på armen.
Ett svärd med en orm slingrad runt och Hjördis namn, den var ägnad till Hjördis.
– Jag var så säker på att det skulle
vara vi för alltid, men våra världar skildes ändå åt.
2008 den 10 januari dör Hjördis av cancer.

När jag lämnar Lennart sittande ensam i sin lilla stuga på landet, full av minnen och fotografier av Hjördis, så är han nöjd med livet ändå.

av Frida Greén
bild: Frida Greén
22:38:43

kanelbullens dag!

allmänt / 2009-10-04

19:32:41

091004!

allmänt / 2009-10-04

nu är helgen nästan slut och jag är helt slut!
i helgen har jag spelat 2 st matcher. i lördags så spela vi match hemma mot onala tror jag vi vann med 4-3! jag gjorde mål :o haha ofta jag haha !

idag söndag så spela vi i vallhalla mot Götegorgs polismän, de är inte polismän som spelar så alla vet de haha! de blev 4-4. dom spela så fult dom slog med klubborna som om dom skulle döda oss, och domarne dömmde inte nåt för slaget kanske 2 gånger om vi har tur. mats blev lite smått galen på att dom inte dömmde så han åkte på en 5 min utvisning så han va tvungen att lämna båset så vi spela box som är as kul :D! men sen så fick en i vårat lag en klubba i ögat med mening tror jag de va till och med, för hon som gjorde de fick 5 min utvisning med. men de va i slutet så de gick bra!

nu ska jag bara vara hemma och dö har jag tänkt mig och inget annat kommer ivägen. mannen under trappan går idag sista avsnittet med haha den är faktiskt bra :D!

hoppas alla haft en bra helg pusshej :D!




19:14:10

dagens outfit!

min outfit! / 2009-10-04


linne weekday
leggings gina tricot


haha de va inte mycket jag hade på mig xD!