19:54:01

091230

min outfit! / 2009-12-30

hejjsann :) nu har jag äntligen packat klart på ica, vi är tvungna att göra de, för att i innebandyn är vi sponsrade av ica kvantum och så här innan nyår är de många som vill ha hjälp med att packa, så vi är så snalla att gör de haha! de är nog de tråkigaste man kan göra xD men vi får lite små driks också haha!

igår spela jag match vi vann på straffar :D jag och pappa hade varit på ikea innan så jag hade köpt en ny möbel till mitt rum, de är inte riktigt klart men snart så :D jag har tagit bort min sekretär jag hade innan och köpt en lång bänk kan man säga som man lägger lådor i haha de är svårt att förklara :P

nu snart ska jag på bio så jag gör i ordning mig, vi ska se luftskottet som skrängdes som ni hört i tidigare inlägg x)

dålig bild jag vet, och stökigt rum haha!

17:36:51

julen är över!

allmänt / 2009-12-28

Nu är julen över, lite skönt tycker jag faktisk att de är. nu är de bara nyår som återstår vet inte riktigt hur de blir med de,kom lite saker imellan vet inte vad jag mer ska säga man kan inte vara en favorit hos alla om man säger så.


Nu är jag hemma iallafall ingen träning idag, jag ska faktiskt inte göra någonting bara vara hemma! va en sväng i allum förut tänkte jag kunde hitta något fint till nyår, men de va så himla mycket folkt orkade inte gå als länge, åker in på onsdag eller torsdag får hoppas att jag hittar någonting, jag har ingen stor lust för nyår får se hur mycket jag orkar lägga ner på kläder :P


Imon bli ingen rolig dag als! kl 10.30 så är de begravning för morfar, ucchh! jag hatar verkligen begravningar specigellt när de är någon man tycker om. Men detta måste man ju också göra de hör till.
sen på kvällen har jag match med distriktslaget får se om jag orkar de efter begravningen.

00:35:23

luftslottet som sprängdes

allmänt / 2009-12-28

hejjj! igår så va de back 2 basic, en små måls cup i rydsberg as kul! jag johanna, lisa och julia va ett lag, haha de gick as dåligt vi kom sist i gruppen och fick 1 poäng haha (Y), men de va as roligt! jag fick världens största bula i pannan och lisa blev armbågad och börja blöda i munnen, men lungt vi överlever, haha! superhank va de som vann westmans lag :D!

tycker bara de är så sorligt att vissa gubbar va med som va så jävla seriösa och verkligen gick in för att vinna och tacklades som om de skulle döda personen onördigt!

idag är de söndag , och jag har tränat exakt hela dagen, från kl 9.00 till 20.00 va vi i hallen och hade 2 träningspass och gjorde mat och grejer, jävlar va trött jag är nu helt sjukt :P! 

för några dager sedan kolla jag på "flickan som lekte med elden" as bra! de är den andra filmen av "män som hatar kvinnor" på onsdag ska jag på bio och de sen sista filmen, jag tror de bara finns 3st, den heter "luftslottet som sprängdes" jag vill se den nu :D!

nu ska jag sova god natt :)!

00:52:29

vilken kändis är du lik?

allmänt / 2009-12-26

har jag aldig hört att jag är lik henne, men coolt är de iallafall haha :D kolla vem du är lik här



23:42:17

julafton!

allmänt / 2009-12-24

idag är de julafton :)! pappa tvinga mig och malin att gå upp kl 10 för att vi skulle till farmor i någon timme och prata :P vi åkte dig som stanna till runt 1, sen skulle farmor till mina kusiner och jag malin och pappa skulle hem.

mamma och emma som jobbar kommer hem vid 3 och då ska maten vara klar och allting, fast de va ju bara att värma janssons och köppbullarna, men de andra skulle vi steka och lite så, klart va de jag som fick göra de, pappa satt vid datan och malin gjorde annat :P haha jajaa

nu på kvällen har vi inte gjort så mycket satt vid tvn och kolla på någon film! hoppas alla har haft en rolig och bra julafton! jag tycker faktisk att våran gran är jätte ful xD 






17:20:29

snööö!

allmänt / 2009-12-23



15:02:27

dan före dopparedan!

allmänt / 2009-12-23

.. och jag har träning härligt! roligt att ha träning dagen innan julafton 18.30 - 20.30. de är ju då man gör allt de sista, klär granen och gör maten, godis. fan jag vill inte träna idag! tur att den är på rydsberg så slipper vi åka en timme typ för att träna, dom som bor i kungälv får ju åka enda hit :P

igår va jag i stan och köpte den sista julklappen till mamma :D, nu ska jag bara beställa en julklapp till pappa med, de löser vi :D igår snöade de hela kvällen, de börja redan när jag va i stan. Nu är de någon plus grad ute hoppas fan inte snön smälter de ska vara en vit jul! de har vi inte haft på länge!

ha de bra nu ska jag ut med nikki puss, kanske kommer några bilder :D!



00:04:24

jag har gjort julgodis :D!

allmänt / 2009-12-23



Nu har jag gjort julgodis :D brukar faktiskt aldrig göra de, de är alltid mamma :P
Du behöver:
Knäckformar
Blockchoklad mörk/ljus
Nogat

jag la i små nogat bitar i formena och smälte chokladen på spisen. jag kokade upp vattnet och sen satte jag en djuk talrik på och la chokladen på så smälte den, sen klicka jag bara i dom i forkarna lätt :)! sen är de bara att ställa de så det blir kallt !
12:39:06

21 December

allmänt / 2009-12-21

Idag är de måndag och de är en massssa snö ute :D, igår vid 12 så va jag och clara ute och gick haha i typ en timme, as skönt ute faktiskt fast de va typ 10 minus men de kändes inte som de :D annars så tränade jag igår från 13-16 så jag hade röv brottom hem för att hinna till matchen som vi i distriktslaget inte fick vara med på från lerum då :P damjuniorerna va de som spela :D, dom vann med 10 - 0 mot ibk Götebork. hahah ojj va dåliga dom är, dom var från början 3 avbytare men sen så blev dom bara en :p haha bra att alla går in för de då vinner man nog ;) sen va de en till match med junior allsvenskan de va derby mot floda och dom vann med 4 - 3 as bra :D! haha kul att jag satt där med bara byskläder prenilla hade tvingat med mig utan att åka hem och duscha inte snällt hahha :p

i Lördags så mötte vi ju floda men vi förlora med 3 - 1 de var jävligt jämt kan jag säga vi hade hela spelet och dom är så gryma på att skjuta helt sjukt! ajaa vi får ta dom nästa gång :)

01:30:54

FBC Lerum - Floda IKB

allmänt / 2009-12-19

imon är det derby mot floda! jag är as nervös redan nu haha! förra gången vi mötte dom så förlora vi med 4-0 som inte stämde tycker inte jag! vi va grymma den matchen! imon ska vi fan vara taggade från start och inte mesa. Ne tagga nu bara matchen börjar kl 15.00 i rydsberg ni som tänkt att kolla :D

godnatt!


16:45:32

Jullov om 3 dagar :)!

allmänt / 2009-12-16

idag är de onsdag och de snöar :D jag gick till skolan men gick hem efter halva dagen hade ont i halsen och lite så, men de är över nu :D. jag har bara legat och kollat på film och tagit lite kort :) nu om en kvart ska jag åka på match i kungälv med Distriktslaget. Det är därför jag har så dålig uppdatering för att de är så himla mycket med innebandyn träning varje dag i veckan förutom 1 som de egentligen ska vara träning på...

nu måste jag verkligen packa, kommer komma försent ha e bra pusss!




15:10:13

snööö!

allmänt / 2009-12-12

de snö faktisk en liten stund förut :) de ska snöa i nästa vecka så får hoppas att de ligger kvar till jul! Jag ska snart äta och sedan åka på match, är inte als taggad men de kommer sen när jag går på plan för jag hoppas, annars är de illa :P

Sen på kvällen blir de lagfest med innebandyn fast tror att hela klubben får komma, eller om de bara är divitonerna :P jaja jag ska dit sen iallafall, hoppas alla får en rolig lördagskväll pusshej  



13:54:43

Erik Grönwall

allmänt / 2009-12-12



så jävla grym! har är värd att vinna han kommer bli så stor, jag har hejat på honom hela idol visste att han skulle vinna haha :)
00:13:38

Lucia i skolan!

shopping / 2009-12-12

hejjjsan :) idag börja kl 7 för att göra 3 st föreställningar i skolan. igår somna jag kl halv 9 i soffan men när jag vakna efter en halv timme typ så gick jag och kolla på paradise hotel as bra :D! jag gick och la mig efter de vilket va vid halv 10 tiden.

När jag kom till skolan va jag helt död jag va så himla trött verkligen! haha jag gick upp en halvtimme innan jag börja som vanligt orka inte fixa mig så mycket :)

Alla som gick Luciatåget fick sluta efter vilket var kl 11 :D! men jag skulle ner till träslöjden för att göra klart min fågelholk matlåda xD jaja den är nästan klar nu hoppas mamma blir glad xD! efter skolan åka jag och clarut in till stan, jag va tvungen att köpa nåt jag kan ha på mig imon för då är de lagfest med innebandy :)! hittade en tunika från gina vilket jag nästan aldig handlar :P!

sen på kvällen va jag clara louise emma bella och sara hos emelia och kolla på idol :D! ERIK VANN!!!  så jävla bra jag har hejat på han hela programet verkligen!

22:28:02

innebandy innebandy innebandy

allmänt / 2009-12-08

Nu är de snart dax att åka till Linköping med stadslaget, nu är de mycket roligare när de är mindre folk. innan va de 30 st och de va bara många :P nu har vi gått ner på 18 spelare och 2 målvakter :) as kul att komma med verkligen men de är så jävla mycket träning och matcher nu innan sm. Nästan varannan dag och ibland varje.. fast vi är lediga över jul i 4 dagar wiihoo (y) såhär kommer de se ut + mina träningar & matcher i lerum,  hjälp!

9/12 Träningsmatch mot Grundsund div 2
14/12 träning
16/12 Träningsmatch mot Sportlife KIBK div 2
18/12 Träningsmatch mot Hallands DL-F94
20/12 träning
21/12 träning
23/12 träning
27/12 träning
29/12 Träningsmatch Pixbo div 1
2/1 träning X3M

jag börjar redan känna i knäna och benhinnorna att jag får ont, men inget att säga till om nu. jag får lida och ta de efter haha :D

Hoppas alla får ett bra lov pusss :)

16:45:07

vila i frid morfar !

allmänt / 2009-12-06

Igår morse dog min morfar, han har haft cancer ni en drygt en månad. han hade tumörer i hela kroppen. de fanns ingenting vi kunde göra. han kom hem i onsdags de va det han önska att få dö hemma i sitt hem.

Jag Älskar dig morfar du va alltid så glad och skoja helatiden, du trodde de skulle årdna sig, men de gjode det inte. Nu är du hos mormor dit du ville, du har längtat så efter mormor sen hon dog för 3 år snart, hoppas du är lycklig med henne!

Jag älskar er Mormor & Morfar!



22:48:28

Dagens låt!

musik / 2009-12-05

23:43:03

Tove utslagen ur idol!

allmänt / 2009-12-04

23:32:34

trött som satan!

allmänt / 2009-12-04

jävlar vilken match! de va skit lika verkligen, matchen sluta 4-4 vi hade spelet men floda lyckades få in målen. med förlängning som är 5 min så blev de inga mål ändå. men de va rättvist för floda va inte dåliga! 

Jag börja skolan kl 8 och sluta 14.40. jag åkte hem direkt och fixa mig lite eftersom jag hade haft håret i en fläta nästan hela dagen (a) sen kom Johanna Lomander hem till mig och vi gick och åt på thai pam kan. Vi sega lite när vi åt så vi skulle slippa vara på rydsberg allt för länge. vi tog bussen upp lata som vi är :D 

Vi va på rydsberg kl 17.30 som vi skulle och hjälpte till lite som behövdes :) sen börja matchen kl 8 :) hahaha jag och johanna & pernilla fick sitta med as stora ficklampor strålkastare typ, och lysa på lerum när dom sprang in på planen. lite lagom pinsamt om jag skulle typ trilla över sargen när de va 426 pers där om man ska vara exakt :P
jajaa gött är de vi förlora iallafall inte :D! nu är jag hur trött som helst och vill helst bara sova, men jag kommer fastna vid datan till kl typ 2 (y)

pusssshej!

00:18:43

FBC Lerum - Floda IBK

allmänt / 2009-12-04

Imon är de derby dag i rydsbergshallen! de kommer vara 400 mäniskor på läktaren så jävla kul! de kommer inte bli lätt men vi ska vinna :D! jag kommer lägga ut ett inlägg imon kväll hur de gick :D! 

Matchen börjar kl 20,00 insläpp kl 18,30, kommer du i tid kanske de finns biljetter kvar att köpa som kostar 70 eller om de va 75!



20:03:44

hejjjhopp!

shopping / 2009-12-03

Äntligen! jag har hittat mina skor som jag har letat efter! så jävla skönt, hur länge har jag inte letat efter de lixom? De blev dom skorna som jag kolla på när jag va i Frölunda med mamma, men som bara fanns i brunt just då, men som jag hitta på nilson i nordstan idag :D!

Jag va därför i stan idag :P jag och malin tog 15.22 tåget till stan och hittade mina skor i den första affären :D! de gjorde min dag kan jag säga :P sen hitta jag inte så mycket mer als, malin hitta en rosa tunika på zara skit söt! vi tog en cheeseburgare på donken också, sen åkte vi hem :) hemma så baka jag och malin pepparkakor :D as gott degen är ju nästan godare än kakorna!

nu ska jag åka och träna till kl 10 ha de bra puss!