23:56:52

26/6 fredag !

shopping / 2009-06-26

idag åkte jag malin mamma & emelie till näset, de va hur varm som helst ! kl typ 11 va de 20 grader redan ;o, vid näset blåste de gaaaaaanska mycket hahha jag fick panik på min handuk som inte kunnde ligga still ;P !  men ett + var ju att de va lite mindre fiskmåsar hahah xD

sen åkte vi la han vid 3, och då va de typ 27-30 grader eller nåt men varmt va de :D, på vägen ham handlande vi lite mat och godis :D !!!   sen när vi va hemma så åt vi mat ochså åkte jag till allum för att köpa en bikini.... men självklart finns den inte i min storlek så jag får kila iväg till stan så jag tar tåget från partille 18,03 så jag har typ 1 timme på mig att köpa den och sånt :D , men de fixade sig utmärkt förutom att jag missa tåget 47 så jag fick vänta till 17 över ;P men de gjorde ingening för att jag gick till donken och köpte en mcflurry haha :D !!!




klicka på bilderna så blir dom stora!



bikini överdel HM
bikini underdel HM


pusssshejjjjjjjj !


 

02:23:02

SOOOOL !

/ 2009-06-26


nu är de sommar lov på riktigt ! väret är ju bara underbart och jag älskar det :D från tisdag till onsdag sov jag hos clara ! och på dagen va vi inne i stan en sväng, vi gick mest och kolla lite ;D, sen på onsdag fyllde mamma 45 år grattis till henne  :D!!!  jag och clara tog tåget 8,22 och åkte till saltholmen för att sedan ta en båt ut och sola ! de blev en ö som hette köpmansö eller nåt. de va mysigt och vi hade plättar :D ! men gifflar hade vi inga för dom åt vi upp dagen innan hahhaha! och clara den idioten gav fiskmåsarna plättar så va hade ju hela sveriges fiskmåsar där sen ! hahhaha så skulle vi kasta stenar mot dom så träffa jag en fågel hahhhaha xD asso neee fan va elak jag kände mig då. men den fick inte ont den flög iväg sen :P hahha (a).

sen när vi skulle åka hem så tog vi båten typ 13,00 ochså tänkte vi vara lite smarta så vi fick god tid oss när vi skulle åka hem så jag kunnde fira min mamma ;D , men så åkte ju den båten i 1 och en halv timme runt och sen till den ön vi va på och sen till saltholmen de känndes lite så där smått irriterande ! men så vi kom hem och trevlig som jag skulle vara så kom jag hem kl 5 och skulle träna kl 6, så jag missa olyckligtvis de roliga kalaset när mamma fick gammal choklad som hon inte ens tål av min farmor hygligt !

sen efter träningen som var innomhus på första gången på 3 månader :S , de känndes lite ovant men de funkade! aa i allafall så efter träningen kl 9 så åkte jag hem till clara igen och grillade med elin lång och clara då :D , en engångs grill på claras balkång haha (y) de va trevligt ellehur elin och clara hahah ni hade la kul ;P , ni blev inte lite fulla kan jag ju säga hahaha xD clara 1,2....5 HAHHAHAH! jag och elin sov hos clara de va la lite trångt 1,20 cm säng för 3 st men men de går la xD !

sen på torsdag så ska jag och clara in till stan efter att jag har varit lite social hemma, så åker jag och clara in kl 15,22. jag hittar ingening verklige jag känner att jag aldrig hittar nåt i stan, lixom jag skulle ha ett par jeans shorts... men de är slut i hela göteborg, jaaaa tur som jag har, as bra (y), medans clara typ hittar as mycket och sånt kul KUL hahhaa xD , men sen så hittar jag 1 tröja :D haha och japppp jag blir över lycklig :D! jag kan se om jag hittar den på internet sen så kan jag ladda upp den :D! sen åker iallafall vi hem och tar allum på vägen ochså :D , haha jag köpte en smoothie på mammma mia, hur god som helst :D ! sen så när jag kommer hem så händer de la inte så mycket jag kolla på film med malin och emelie.

så smsar emelies lilla syster emma att michael jackson är död :O han är död !!! de är heeeeeeeeelt sjukt ! asso han är fan en som bara ska vara där ;o ! han blev bara 50 år !  han dog av hjärtstillestånd i sitt hem.



imorgon blir de havet med mamma malin & emelie :D ska bli så himla härligt och jag ska baaaara steka :D! jag ska inte glömma kameran heller haha :D ! hoppas alla har haft ett as bra sommar lov hittills :D!


pusssssshej !
17:06:45

söööööndag!

/ 2009-06-21


jag hatar söndagar! så långtråkiga verkligen ! :P ochså måste man in till stan och hämta biljetterna jag oooorkar inte!
nu på måndag så blev de inte till sandras land.  för att mamma fyller år och morfar kommer hem till oss :P men jag tänker inte sitta inne för de :P hahha någon som vill leka :D?  nu på tisdag ska de bli fint väder med :D typ 25 grader! helt underbart ju !

puss på att jag hatar att vara singel !
00:28:15

Midsommar !

/ 2009-06-21

Idag kom clara hem från frankrike, inte för att hon va borta så länge 4 dagar eller nåt ;P , nu är de midsommar iallafall och jag och clara skulle hitta någon rolig fest :D. vi åkte med Rasmus till Hemsjö där va de en fest hos Jonatan. inte för att vi kännde några mer en Rasmus så va de trevligt man lärde ju känna några iallafall ;P. Hemsjö ligger ju bort mot floda och alingsås så att vi skulle sova hos patrik som bor där uppe :) men så blev de lite jobbigt och clara kunnde inte sova där så jag fick sova där själv. haha asso jag kännde ju ingen typ men de löste sig dom va jättetrevliga :D!  Nu på

Måndag åker jag till sandras land och kommer hem på torsdag. får hoppas att de blir kul ! jag ska inte glömma kameran denna gången häller :D Nu har jag beställt biljetter till Harry Potter premiären ochså, de ska bli as kul :D !!! synd bara att emma inte kan följa med. så de blir bara jag och Clara men de är bra de med :D!


hoppas alla hade en rolig midsommar :D!
16:02:53

liseberg med laget :D!

/ 2009-06-18

heeejsan :D !
igår va jag på liseberg med laget riktigt roligt :D. jag och emma fick stressa som idioter för att hinna med tåget, när kl va 52 som tåget går ifrån lerum så åkte vi hemifrån haha. så vi fick åka till aspedalen. när vi va typ 500 meter från tåget så kom de, och de blev typ kö i rondellen så jag kan säga att vi fick springa ganska mycket men vi hann som tur va :D. sen på liseberg så va de skit kul, inte så mycket folk och de va inte mer en 20 min att vänta :D! haha de roligaste va ju nästan spökhuset :D, hahah de va as kul och att alla va så rädda xD :D! 

idag har jag bara suttit vid datan och varit ute med hunden, men så ringde Lennart från fotbollen att jag skulle spela match med några 95: or och 94: or och juniorer :D de ska bli roligt hahha bara jag inte får vara back :D fast de funkar med back men de är roligare med typ mitt eller top. :D

den 15 Juli är de premiär på den nya harry potter :D jag clara och emma ska gå på den. hahha asso jag längtar as mycket jag älskar harry potter :D !!!

nu är de bara 16 dagar kvar till prag :D !!!


pusshaajjjj alla :D !!

23:43:11

SOMMARLOV :D!!!

/ 2009-06-15



Nu är de äntligen sommar, och de börjar bli bättre väder :D i lördags va de match på aspevallen och vi vann med 2-1, jag fick vara back ... roligt :P,  nu har Emma Rosell börjat i fotbollen med :D ska bli skit kul endå fast de är sommar nu och
matcherna och träningarn är slut så ska de bli kul haha :D ! 

idag va en riktig slappa dag, jag gick inte upp för en klockan var 12 , sen så sola jag och åt lite frukost sen hände de inte så mycket mer spela lite fotboll med lucas typ haha ;D.
imon skulle de vara match i floda men den blev inställd på grund av att det va för lite spelare eller nåt jag vet inte riktigt men de kommer en ny tid.!  snart är de prag på gup i 10 dagar med innebandyn, de ska bli skit kul faktist, om man nu överlever försäsongen hahhaha :P!

I över mon så är det avslutning i fotbollen  och vi åker till liseberg, får hoppas på att de är bra väder och att de inte är så himla mycket folk :D!  ska se om jag tar med mig kameran ochså så kanske de blir några roliga kort :D !

godnatt :D !
18:13:19

snaaaaaaart !

/ 2009-06-10







idag i skolan så skulle vi till styrsö men så blev det inte för att de regna så vi gick till skolan.
men så kom dom på att vi skulle till stadsmuseet :P och så blev det, så vi åkte dit kl 8,22. och kom hem typ 12
haha jag kännde att de va ovärt :P sen när jag kom hem så kolla jag på taxi 1 den va bra jag ska nog se 2:an snart :D nu är de inte långt kvar, sommarlov imon :D nu vet jag vad jag ska ha på mig med det bli

vit klänning zara
bruna skor din sko  ( jag köppte dom endå :D)
svarta & silvrigt armband accent
halsband glitter
leggings gina tricot

jag ska bara lära mig att gå i skorna men de går ganska bra nu faktiskt :D
idag är de bal för alla 9:or, jag fixa malins hår blev faktist fint :D ! nu ska pappa åka och hämta malin marcus & lisa i en bil som tydligen va värd mer en 1 miljon ;o haha jag tycker de är lite överdrivet men det blir la kul när jag ochså ska gå ur 9:an :)

17:27:46

malin i lugg :D!

/ 2009-06-07



hejjjsanhoppsannn ;D idag blev de stan för att köpa skona, men de blev inte riktigt så för att jag blev lite osäker om dom va för höga, dom är 10,5 cm hög :s . men jag hitta lite annat, armband och halsband :D
igår va de sverige danmark i fotboll, och sverige förlora ;P jag såg inte matchen men hörde att sverige va kassa !
igår iallafall så klippte jag lugg på malin ochså, skitsnyggt du ska ha lugg malin :D!

tjingeling :D!
20:02:31

lördag :D

shopping / 2009-06-06

idag blev de stan med clarut igen :) och jag hittade mina avslutnings skor som jag åker och köper imon tror jag ;D, annars så va vi bara i stan och titta, om man inte räknar med att vi åt på donken hihihi :D as gott. 
såhär kommer jag se ut på skolavslutningen tror jag : 
vit klänning från zara
bruna skor från din sko
bruna & silvriga armband
något långt halsband

hoppas de blir bra jag kommer säkert ändra mig men så har jag tänkt mig en så länge :D
sen efter stan händer det inte så mycket ;P
såhär ser skona ut jag ska köpa !




ha en bra helg :) !                                                                                          

22:53:31

sommarlov snart :D!

shopping / 2009-06-03

tisdag idag och de börjar bli dåligt väder igen, jag trodde de skulle vara fint tills skol avslutningen, men så blir de dom inte ;P och de ska ochså bli dåligare och kallare till helgen, skit kul !
men iallafall så åkte jag emma och clara till stan och shoppa lite :D jag köppte:
till höger klänning från zara
i mitten tröja från zara
till väncter klänning från hm
jag är nöjd faktist, men skulle haft tag i fler saker men de blev inte men de tar vi någon annan dag :D