22:10:42

ganska så väldigt trött!

/ 2012-09-09

heeejhejhejhej! Så var helgen redan över, de är helt sjukt var den kan vara borta snabbt! Som ni vet så har jag spelat match hela helgen! Det gick väldigt bra i början måste jag säga, vann gruppen 3-0, 3-0, 4-1 om jag minns rätt. Men idag börja slutspelen och vi torska med 2-1, himla skit match!! Hade vi spelat som vi gjorde dagen innan hade vi vunnit för så bra var dom inte även om dom var bra!! dom gick till final vet jag iallafall men men. Det var ändå bra att vi spela cup för vi fick möjlighet att testa på mycket och så, vi spela inte samma femmor någon match, vi snurra runt på folk höger och vänster. Men man tycker ju att om man ligger under i kvarten att man ska gå in för att vinna och inte testa nytt utan byta till dom man tycker spelar bäst!
 
Imon är de skola igen, men de blir en kort dag som vanligt en måndag! Börjar 10.15 och slutar 11.45 så helt lugnt :D Jag och en i klassen ska åka och kolla massa affärer imon med, hehe! Jag handla förresten en jacka förra veckan :D Ett riktigt bra köp tycker jag, har velat ha en sån jacka länge och nu hitta jag en jätte snygg för bara 299 kr!
 
känns som kl är typ 12 eller nåt, så snart blig de läggdags :)) Natti!
00:20:41

00.20

/ 2012-09-05

Godkväll får man nog ta och säga nu! En lång dag har de varit! Sluta någon gång efter 4 idag så hann bara hem och trycka i mig maten innan jag skulle åka och träna! Var en helt okej träning från min sida, men på torsdag måste den bli betydligt bättre! För i helgen har vi cup i Göteborg så på torsdag blir de att spela ihop femorna!
 
Finns en del del som snurrar i huvet nu hade blivit ett lååååångt inlägg om jag hade kunnat skriva allt här och orkat skriva allt.... Men så är det man kan inte dela med sig av allt på bloggen vissa saker får man bara låta bli att dela med sig av!
 
Jag Tror där imot att jag ska åka in någon dag och shoppanär jag orkar.... Jag är inne varje dag och kollar kläder på internet, och eftersom jag går i stan så tänker man att man kan åka in efter skolan och kolla, men orkar man de? nej! När skolan äntligen är slut så vill man bara hem och inget annat, iallafall jag! Sen finns de dom dagarna man råkar vara piggare än andra men de händer ju sällan, och då vill man oftast bara hem ändå haha....Men jag ska allt orka en dag snart annars blir jag galen!
 
Nu är jag på 5 säsongen av One Tree Hill! Jag tror det var här jag sluta kolla sist! för jag känner igen vissa saker, men tror det beror på att jag tjuvtittat på tvn lite då och då, men det var längesen nu! Nu har dom blivit vuxna iallafall och allt är lite knäppt nu i början ingenting är som förr men de är nog lite de som är meningen också. Jag kan verkligen inte sluta titta blir som beroende när man börjar kolla på serier!
 
Nu ska jag sova har inte så bra koll när jag börjar imon får nog ta och kolla de nu, ha de bra KÖSSS