18:32:07

18.32

allmänt / 2011-10-31

Inte nog med att man haft 3 matchert igår utan nu är de träning också, får hoppas att jag tränar bort träningsverken haha :) Har inte gjort någonting idag. Har försökt ladda ner In time den nya filmen verkar sjukt bra men den har stannat på 83 någonting sjukt segt :( ville gåååå på den!

Sitter och nördar mig lite framför Westlife - you Raise me up! haha tänker bara på Big brother 2004 när Anton sjunger ut till denna haha så söt!

Här har vi den ju haha! inte falskt eller nåt så ;)


12:43:27

Maskerad !!

allmänt / 2011-10-31

Sjukt va jag har ont i kroppen idag! Vill bara lägga mig ner och dö några dagar tills de är över haha. Och frågan är ju hur jag ska orka träna idag på de också, kan ju säga att han får ha en lugn träning idag helt klart!

Det har kommit upp lite bilder ifrån Sara i Fredags på Maskeraden :D
19:48:25

lite små trött!

allmänt / 2011-10-30

sjukt gött med 3 vinster idag så nu är vi vidare till regions slutspelet som är i Februari, ska bli sjukt kul! Jag är så sjukt trött nu och det går ingen bra film på tv eller nåt... kommer inte på någon bra man kan ladda ner hellllller lite segt! Så de kommer antagligen bli att jag sitter framför datan hela kvällen!

Byebye!
13:35:05

29e

allmänt / 2011-10-29

Har haft lite dålig uppdatering nu, men nu är jag tillbaka! Igår blev de höstlov riktigt behövligt jag behöver verkligen komma ifårn skolan nu, De är ju halloween nu också så igår va jag på halloweenfest hos sara i klassen jätte roligt och lyckat! Det är kul att träffa massa nytt folk med känner ju inte sååå många ifårn näset haha ;)

Idag blir de bara att dega hemma och ladda tills imon då de är sm och de betyder 3 matcher så de är en del! Har precis kollat på Robinson och jag vill bara att de ska komma ut nästa avsnitt nuuuu sjukt spännande nu, men de suger att min favvvo åkte ur :( Och lite mindre smart va ju att kolla fb innan jag kollat idol så vet redan att linni åker ut men men måste kolla ändå :) så nu blir de idol!!!

Ha en go Fredag nu pössspösss
14:37:07

Krossa alla fönster - Maskinen

allmänt / 2011-10-24

Filmen var jätte läskig och bra igår! Men hade ändå trott att de skulle vara lite mer även om de var mycket! Men walleballe tyckte den var läskig haha, så fick nana hos henne för att hon inte våga sova ensam haha! Jag vill typ kolla på alla 3 en gång till, fast den första tycker jag va läskigast!

Maskinens nya låt, GRYM!

18:36:21

paranormal activity 3

allmänt / 2011-10-23

Helluuu! igår va jag och walle ute fast haha jaadu vad hände då? inte vet jag de var lite smått kaos iallafall! så idah har jag och Walle legat i sängen och ätit oss feta till paranormal activity... sjukt läskiga! 3an kom ut för några dagar sen så bio är bokad 21.15 idag naaaaaajs gött sådär på en Söndag :D

Kommer dö sen.... är redan rädd. Bild ifårn första filmen


11:47:14

11.47

allmänt / 2011-10-22

Idag är de match och jag är minst sagt taggad... har gått tillbaka till de gamla tiderna och inte kan somna på kvällarna. jag la mig ändå hyfsat tidigt för att inte vara trött, va kl 2 ungefär jag la mig och timmarna bara gick jag kunde verkligen inte somna det spelade ingen roll hur mycket jag vred på mig. kolla på klockan några gånger och somna någongång vid halv 5, 5 på morgonen jätte bra innan match och så.

Ikväll ska jag och walle och några i laget till Victorias och ha de lite mysigt, sen ska vi antagligen dra vidare får se hur taggade vi blir :)

Det ser ju ändå mysigt ut, bara de inte va så kallt!


00:41:17

Tomorrowland 2011 | official after movie

allmänt / 2011-10-22

Jag bara ska åka inget snack om saken!

16:31:55

Vagabond

allmänt / 2011-10-20

jag är helt kär i Vagabonds skor vill bara ha alllllllla!


23:23:24

23.23

allmänt / 2011-10-18

idag är en sån dag som jag mer än allt skulle vilja snatta hemma, man vaknar och de bara regnar och är kallt, men upp skulle jag och till skolan fyyyyy... imon börjar jag halv 9 och slutar vid halv 5 de suger! Och de är nästan bara en massa tråkiga letioner sminklektionen som är den första!

I helgen blir de match och utgång efter, kanske tjejmiddag på Fredag hos Hanna i klassen :) Frågan är ju om jag ska färga håret innan helgen eller icke? är fortfarande fundersam om riktigt vilken färg de ska vara eller om jag ens vill göra de haha... Vill bara ändraaaaa lite!

Oj nu är ju klockan mycket nu ska jag nana! Ha de fint puss!
23:16:11

redhead

allmänt / 2011-10-17

ny vecka, sjukt va tiden går fort måste jag säga! känns som de precis va Fredag och helgen precis skulle börja, fast jag får ju helg på torsdagar ;)

Nu har jag tränat och haft i den oljan i håret och snart blir de läggdags sjukt va jag är trött! Till skillnad från igår jag kunde verkligen inte sova! låg och kolla på halv 8 hos mig och satt på facebook men blev inte trött + att jag imellan åt låg och försökte sova men icke....  somna gött efter skolan idag iallafall :D

Funderar på att färga håret lite annorlunda :D Nämnigen rött, nu tror säkert ni att jag menar röttrött klar rött lixom, men jag vill ha lixom så de lyser mörkrött på nåt sätt, de va svårt att hitta bild på de också... Tror faktiskt jag ska göra de :D

inte riktigt sådär utan mer att de är brunt och skimmrar denna färgen :)


00:03:32

111010

allmänt / 2011-10-14

23:46:25

23.46

allmänt / 2011-10-13

sjukt gott med varma mackor och pizza sallad efter träningen MMMM! Idag va de innabdny istället för fys för att de är 18års SM om några veckor så vi ska spela ihop oss lite med de andra.

Imon är de maskerad :D de är så skönt att jag kommit på vad jag ska vara annars hade jag haft panik här hemma just nu haha! Skönt också att man slipper att hålla på och bestämma sig vad man ska ha på sig och sånt de är ju redan klart ;) haha

håller på med bilderna sen jag och nikki va i skogen så dom kommer upp snart med :)
17:53:22

min bebis

allmänt / 2011-10-12

min babe har kommit hem igen, överlycklig tjej! Nu blir de till att fixa så man får tillbaka allting i den
17:29:56

mobilen är färdig!!!!!!

allmänt / 2011-10-11

äntligen är mobilen klar :D Pappa ska hämta den på rasten imon ååå har saknat den haha ! Vid 7 ska jag åka till walle för att se sverige-holland najsnajs! Zlatan får ju inte vara med men får hoppas på att dom löser de ändå, Holladn är ju ganska bra....

Nu ska jag ut på en promenix med nikki och ta lite kort kanske ;) byebye!
23:04:08

23.04

allmänt / 2011-10-10

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska vara på maskeraden på Fredag! En målare, ska låna pappas hängsle byxor i blått tyg som han använt när han har målat här hemma för längesen :D Dom blir perfekta så ska ha dom med bara ena bandet knäppt och ett vanligt vitt linne under eller nåt och slarvigt uppsatt hår, kommer bli as kul! De suger bara att jag har match dagen efter men den är vid 5 eller nåt så kan ändå stanna länge ;)

Nu har jag tränat, lagt in Ricinolja, duschat och gjort inpackning göttgött! imon börjar skolan 10 så har lite sovmorgon iallafall najs :D

Nattinatti!


14:21:39

life as we know it

allmänt / 2011-10-09

Riktigt gött att vinna med 10-2 igår med så kallt "toppmöte" de är aldrig fel :D Igår blev de utgång med walle och iris sjukt kul! Nu ska jag bara ligga i sängen hela dagen och kolla på en massa bra filmer! kommer nog somna tidigt ikväll ochså! Imon är de tillbaka till skolan efter 3 veckors praktik lite segt... men som tur är slutar jag ganska tidigt imon :)

har redan hunnit kolla på en film, jätttte bra!! han är ju så snygg också!


22:49:58

ps.

allmänt / 2011-10-06

ps. jag saknar min iphone...
22:47:42

22.47

allmänt / 2011-10-06

ne nu åskar och blixtrar de jätte mycket fyyyy! Har precis tränat fys riktigt gött att komma hem och snart sova :) Imon är de sista dagen på praktiken med tråkigt! de har varit jätte kul :) Sen efter de blir det fika med en kompis och sen hem till walle och dega :D

Ne nu ska jag lägga mig! sjukt gött med helg imon :D Nattinattttttti
23:04:58

sommar?

allmänt / 2011-10-04

Konstigt att man redan längtar tills att det är helg när veckan knappt börjat... imon är de onsdag och då är de bara 3 dagar helg vilken känns väligt långt! På Lördag är de Hemma premiär också, imot kungälv tuffmatch. På Fredag är de sista dagen på praktiken också känns gött men ändå inte! Har ingen stor lust att komma tillbaka till skolan samtidigt som de varit kul på praktiken! Men lite skönt är de också att göra nåt annat än att bara vara i affären hela dagarna... Hade inte varit fel att ha ett lång gött sommarlov nu!

Idag har jag varit i ullared med Mammi :D Hittar ju inga kläder där längre som man gjorde när man va liten, man kan hitta någon tjocktröja eller så men de gjorde jag inte heller denna gången. Det blev mest saker som är bra att ha typ som en ny taklampam spännenm hårspray och sånna grejer som alltid går åt :)

Imon ska jag upp 8.30 så ska ta och lägga mig nu Nattinatti! saknar sommaren!
22:48:27

it girl - jason derulo

allmänt / 2011-10-03

22:19:24

de suger ju.....

allmänt / 2011-10-02

Seriepremiären är avklarad och den förlora vi i sudden, förlängning med andra ord. Och de suger gaaaanska mycket och ännu mer för att de va mot pixbo! Och de hjälper inte att min mobil gått sönder, de är nåt fel på den så den har jag lämnat in idag och hoppas starkt på att få tillbaka den fort som aa...

Missa ju idol i fredags så den är i full gång nu och ska snart få reda på vem som åker ut :D Sen blir de att nanna :D

Amanda är ju helt klart en av mina favoriter sjuuuuuuukt bra! Men blev så sur på att hon korthåriga bloda blev ett wildcard, Denise heter hon förresten sjukt dålig!