01:34:31

2011-12-24

allmänt / 2011-12-25

God Jul måste man ju säga! men nu är den slut och det har varit en riktigt go och rolig dag! Imon ska jag och walle ut kommer bli sjukt kul va längesen nu!!

lite bilder ifrån idag :)

01:39:47

dan före dopparedan

allmänt / 2011-12-24

Allt är fixat och klart nu såhär dagen före Julafton! Imon ska vi hem till mina kusiner hela familjen och äta och ha julklapps lek där, en åker vi hem och då här vi även Emmas lilla katt hos oss :D! Sen på kvällen så kommer vi äta igen haha, sen kommer Malins Pojkvän hit :)

Inte ens trött nu, men får sova änså så jag kommer i tid imon! Nattinattiii :)
02:11:06

02.11

allmänt / 2011-12-22

Det är nästan sjukt hur rastlös jag blir när det inte är några tröningar eller NÅGONTING bara ledigt... jag måste göra saker hela tiden annars så går jag snart in i väggen... Idag iallafall har jag gymmat på morgonen med Johanna och sen åkte vi in till stan och mötte upp Emma :) Hitta inget förutom ett linne till mig själv. Sen när jag kom hem så blev de lite för tråkigt och inget att göra så jag gjorde köttbullar tills julafton som jag skulle gjort imon egentligen men eftersom jag blev för rastlös idag så...

Imon ska jag in till stan igen.... Ska kolla julklapp till min syster med min andra syster haha, så får hitta på nåt bra :D Sen ska jag önska mig nåt av henne också ;)

Pappa fick några bilder på min kusin som vann en tävling i bodybuilding, va liten han är...

00:23:59

Starts another big riot

allmänt / 2011-12-20

känns som mina hälsenor är en meter kortare känns riktigt skönt... Sista matchen innan jul uppehållet igår sjukt vilken match de blev sudden men ändå lika efter de.. vi som hade behövt som 3 poängen!

Var inne i stan idag och köpa några julklappar riktigt nöjd faktiskt! nu är bara en kvar till min syster kvar, får hitta på nåt bra :) annars har de bara varit träning idag och nu har vi uppehåll till nästa torsdag iallafall 8 dagar ledigt :D fast hade nästan hellre tränat! imon är de julavslutning i skolan också, ska bli gött med lite lov!!

Amanda Fondell har släppt sitt album nu med några låtar som hon sjöng i idol, sjukt va hon är bra!!

16:05:23

Gavin Degraw - We belong together

allmänt / 2011-12-17

piss dag säger jag bara! Skulle egentligen på tjej middag idag men den blev inte av utan den blir i Januari typ istället... Så nu ska jag hem till min syster och sminka och fixa hennes hår sen får jag se vad som händer, det är ju match imon så blir kanske en hemma kväll bara. Ha det så bra pösssss

23:44:37

Look what's over me

allmänt / 2011-12-14

Det börjar kännas i kroppen nu efter gym passet igår, Vi körde bodypump de är med en sån stång och vikter och sånt, mina armar är ju inte de starkaste mn efter några gånger så ska de nog bli bra haha :D Har spelat träningsmatch mot f96 stadslaget som vi vann med 9-1 tror jag! Riktigt gött :D!

Vill inte riktigt lägga mig än, håret är fortfarande blött de är inte så mysigt att sova med de..

22:16:49

Amanda Fondell - All This Way

allmänt / 2011-12-12

Gud va jag är trött nu efter träningen, de va ett tag sen man va såhär riktigt slut, även fast de inte var en jobbig träning men. I helgen var jag ju på bio på In Time, de var jätte bra tycker jag värd att se :)! Sen på Söndag åkte vi till skövde och kolla på Gustavs match så de va min helg typ har inte gjort så mycket mer alls fatiskt.

Amandas låt är redan ute på Spotify LikeLike :D!!

13:46:10

In time - Trailer

allmänt / 2011-12-10

Amanda va ju sån sjukt värdig vinnare i idol sjukt glad att de va hon som vann! Och de kommer inte alls bli så att detta frstörde hennes kariär bara för att hon vann, bara för att de varit så innan. Agnes ex hon vann och har blivit hur stor som helst faktiskt :D!!

Idag blir de lite ju handel och sen bio med Gustav :)) Nu får jag nog klä på mig så jag är klar när jag blir hämtad! Byebye!

22:44:09

right here right now

allmänt / 2011-12-09

Fy va gött att vara ledig idag! Det var nog i för sig lika bra eftersom de är typ storm och alla tåg och sånt varit inställda idag så de är många som inte kommit hem för än sent kväll, och pappa fick sitta i kö mer än 2 timmar. Men jag blir så lätt rastlös när jag bara är hemma vill hitta på nåt hela tiden haha...

Gjorde en fin hår uppsättning i skolan igår som jag blev väldigt nöjd med, och tycker själv att de är jätte fin till bal eller nåt liknande! Den hade jag faktiskt velat ha på min bal :D!

23:47:49

8 December

allmänt / 2011-12-08

haliii halåå! nu är de äntligen helg, även fast jag bara varit i skolan två gånger denna veckan så känns den sjukt lång och jobbig! Idag har jag varit sjukt duktig tycker jag haha. Var först på gymmt och sen efter de hade jag fys träning i en och en halv timme så de kommer antagligen kännas imon men de är gött! imon blir de gymmet igen och springa lite bara eller nåt liknande :)

idag fick vi äntligen våra grejer ifårn ghd sen vi var modeller där! så de va lite hårspray och glansspray och klips och en hårborste :)

23:23:08

23.23

allmänt / 2011-12-06

hejsan :) fick lämnat in ett personligt prev till make up store idag på allum så får se om jag får någon praktik eller inte, vill verkligen ha där! har hört att de ska vara roligt och kul! Har varit kanske tung dag idag, sånna dagar kommer ju också får hoppas att de går över snart bara.

Nu ska jag sova men här kommer lite bilder ifrån när jag va ute med nikki idag, Godnatt!
00:37:54

första snön

allmänt / 2011-12-06

Helluuu! Jag har inte bloggat på ungefär en vecka nu som ni märkt men kände att jag behövde ta en liten pause! Men nu är jag tillbaka och hoppas på att jag ska vara lite bättre på uppdateringen!

idag har de inte hänt så mycket faktiskt va bara i skolan en sväng för att ha utvecklingssamtal, lite oärt att åka dit och ha de på 20 min och sen åka hem... Men men de va gott att slippa att gå i skolan iallafall! sen har jag bara tränat, ska lägga mig nu snart och hoppas på att somna! känns som jag börjar bli sjuk nu men... bara helt plötsligt kom de, ont i huvet och tjock i halsen... får hoppas att de är över imon!!

Första snön kom ikväll med, men såhär mycket snö bli de nog inte som förra året....
00:26:38

5 December

allmänt / 2011-12-06

2 år sedan, att tiden kan gå så fort.. Älskar dig Morfar!