22:48:21

mina ben är döda!

allmänt / 2010-07-29

jag är så himla duktig! idag gick jag på fysen och de va fan as jobbigt! men de gick bra, för att inte ha tränat på typ en och en halv månad iallafall haha, nu är jag bara trött och hungrig, ska nog bara dega och sätta på en film :)

igår efter att vi varit vid havet igen vet inte om jag sa de att vi åkte ut dagen efter med till en ö :) så iallafall tänkte vi spela volleyboll på kvällen, men vi va bara 6 st och va life halft mobbade haha så vi åkte upp till en kompis på lite krök och hade de trevligt :D de blev lite för sent kanske än va de var planerat hehe men hem kom jag iallafall, moppe är bra!

imon ska jag och sandra åka in till stan om de är dåligt väder, vilket de lär vara... sen på kvällen så ska clara vara med också så ska vi hitta på nåt kul :D!

00:31:49

näset :)

allmänt / 2010-07-28

19:50:14

degdegdeg!

allmänt / 2010-07-27

nu ska jag snart iväg till emilia på mykväll, bara kolla på film och äta gott, nice! sen blir de nattbad om ingen fegar ut :D jag känner mig lagom äcklig nu, jag har inte duschat sen havet, får nog ta och göra de innan asso! de blir myskläder och no makeup detta gillar vi!

ny blir de duschen bye!

17:53:34

Tisdag!

allmänt / 2010-07-27

hejsaan :) nu är jag hemma från havet med Emilia Louise och Alice :) så nu har vi stekt vid näset hela dagen sen kl 12 typ! igår blev de en ganska lugn kväll med :D de sluta med att alla gick ner och bada i stamsjön vid halv 2 på natten nice :D

nu är jag hur trött som helst, och mätt! jag har precis vräkt i mig en massa kinamat haha :D men de va as gott! nu vill jag helst bara sova men jag illa tvungen att träna!

ha de bra puss!

14:59:01

godmorgon!

allmänt / 2010-07-26

helluuu :) igår vid halv 1 så åkte jag hem till sandra eriksson och sov där :) de va ett tag sen jag träffa henne asso!  och ikväll ska jag på fest är de tänkt, om inget blir ändrat de är inte helt bestämt än ;) meeeeeen jag har redan valt kläder :D de brukar jag alltid göra i sista sekunden så nu känner jag mig riktigt duktig faktiskt haha :D

jag och några kompisar kanske ska till lysekil i veckan med till en kompis sommarland :) får se hur de blir vet inte riktigt vilka som ska med och allt.. 

är han inte lik Ronaldo heeeeeeeeeeelt sjukt!

23:59:03

rummet :D

allmänt / 2010-07-25



nu syns inte hela rummet men de står 2 byråar i hörnena :D!
23:33:42

shopping i helgen

allmänt / 2010-07-25


jeans från vera moda 299 kr :)

saltlösning till håret 49kr
också blev de ett vanligt linne från hm med smala band :)
22:16:58

dålig uppdatering!

allmänt / 2010-07-25

hejsan :D! ojOJ va de har varit dålig uppdatering! jag har varit med lisa nu dagarna efter jobbet :) vi har degat och varit lite i stan och sånt :) men nu är jobbet slut, de är skönt men jag skulle lätt kunna jubba nästa vecka med men cupen är ju slut men om den inte va de :D för de va ju kul de va ju inte så att jag kännde att jag inte ville dit lixom ;)

de var en som köpte glass av mig och lisa en dag, han var så sjuuuuuuuuuuukt lite Christiano Ronaldo! jag skojar inte jag ska lägga ut en bild på honom sen ni kommer dö!

nu har emma flyttat hemifrån med, så malin har flyttat ner till emmas gamla rum så nu har jag hela övervåningen för mig själv :D! de andra rummet som malin hade blir tv/kläd rum :D så jag är där och fixar lite, men de är inte så fint hehe men de är gött att ha de !kommer upp bilder på de med sen ;)

nu ska jag fortsätta fixa i rummet ;) pusssssss!

00:15:15

jobbjobbjobbbbbbb

allmänt / 2010-07-23

hejsaan :)! nu är jag hemma från jobbet, sista dagen imon med! de har varit kul faktiskt, de va inte så jobbigt med engelskan som jag trodde heller men jag gillar lixom fortfarande inte att prata de, men jag är ju illa tvungen haha  :P igår stog jag och lisa vg i en glass vagn som man gör kulglass as kul :D jag stog lite där idag med :)

ååå jag och lisa fick en as stor chipspåse sån som man får typ stjärnvinst på liseberg, från våra "chefer" för att vi hade varit typ glada och de smittar av sig på andra, och antosiastiska as kul :D vi blev as glada när dom sa de och vi fick de :D!

nu ska jag upp och jobba imon igen så jag ska nana nu pussss!
22:03:15

nattii?

allmänt / 2010-07-19

godmorgon nu har jag sovit i några timmar, sen kl 7 så i 3 timmar de va as gött verkligen :D haha när jag vakna trodde jag att de va nästa dag och att jag skulle upp och jobba snart xD bra frida haha ! funderar på att gå och lägga mig nu är så himla trött och jag har inte sovit så bra de sista nu... men när jag vakna hade mammi gjort varama mackor och köpt choklad mmmm de behövdes :D
18:58:04

första jobb dagen (y)

allmänt / 2010-07-19

nu är jag hemma från första jobb dagen haha :D de va faktiskt kul jag behövde inte prata så mycket engelska heller :D men jag blev tillslut så jävla rastlös! de blev lixom lite långtråkigt att bara stå där när de va lite trögt i försäljningen, plus att de va många som ville ha mat hamburgare och sånt och de hade inte vi i våran kiosk så då köpte ju alla i dom andra kioskarna ;) imon börjar jag kl 10 iallafall så då kan jag få sova ut lite :D

nu är jag dö trött vill helst bara sova, men då somnar jag inte ikväll... nu när min mobil är på lagning med så tänkte jag köpa en iphone :D jag vill ändå inte ha tbx min mobil och om jag nu får tbx den lagad kan jag bara sälja den :D men nu är bara frågan vart ska jag köpa iphonen? jag har ett as bra abonnemang hos tele2 som jag inte vill gå ut, men med iphone finns de nästan bara att köpa med abonnemang :( men jag får hitta på nåt jag ska ha en iphone iallafall :D
23:51:04

bajs mobil!

allmänt / 2010-07-18

de gick inte alls bra :( nu har jag lämnat in den, meeeeeeeeeeen jag har j utappat den i marken de syns ju på den! men de va inte då den gick sönder, men de spelar ingen roll bara man har tappat den i huvudtaget så täcker inte garantin de så de är ju piss! nu fick jag lämnat in den iallafall men om dom anser att de är jag själv som har orsakat alla skador så kommer dom säga pris förslag om hur vi ska göra, eller så måste jag betala 500 kr för att hämta ut mobilen som dom ens inte har lagat :( nu har jag typ inga nummer och inga bilder eller så kvar ... de är bara att leta ny mobil, de är ju inte så att jag kommer köpa tbx min egna skrotmobil neheeedu!

jag börjar jobba imon med, aaaaaaah jag är så nervös haha jag ska jobba på gothia i kioskar och sånt, om jag inte redan har sakt de, de tror jag haha aa iallafall så alla kommer ju typ prata engelska och jag kan inte engelska! jag är verkligen sämst uuuch men men de får la gå som de går man jag är as nervös haha ! men jag får pengar för de :D

nu ska jag sova iallafall kul att gå upp vid 6 imon (y) nattinattiiiii!
17:04:00

söndag 18/7

allmänt / 2010-07-18

hejhooop! igår vid 11 tiden ringde lisa mig att jag skulle komma till en tjej som heter märta för hon hade fest, så de blev att jag åkte dit lite oväntat haha jag satt och kolla på skräckfilm med mammi hade bara slängt på mig ett linne och håret i en fläta haha (y) de blev att fixa mig på 5 min bara släppa ut håret låta de vara som de va, ta på mig kläder och kleta på lite smink så va de klart :D

vid 4 tiden så gick jag och lisa hem till henne och åt revbensspjäll mmmm så gott på natten :D sen la vi oss och sov :) morgonen där på skulle jag till havet, de blev lite misslyckat, de börja regna och jag låg och sov på klíppan haha (y) så vi stanna inte så länge ;)

nu ska jag åka och lämna in min mobil, den är sönder :( skärmen är snart av knapparna har gått sönder och den är lite smått efterbliven, får hoppas som löser de :D för den mobilen finns inte längre så får se vad dom gör åt saken!

nu måste jag åka pöösssss!
21:05:02

mmmmmm choklad!

allmänt / 2010-07-17


pappi kom hem med en låda choklad från belgien, så himla gott :D de va med 3 lager och olika i alla, jag kan säga att denna lådan är snart slut mmmm :)
17:32:26

inte igen....

allmänt / 2010-07-17

asso ne fan va sur jag är nu! jag vakna i morse med ont i halsen óch då tänkte jag med en gång att jag har fått tillbaka min halsfluss, sen va de inte mer med de, jag kan ju ha ont i halsen utan att de ska vara halsfluss eller? 

kommer ni ihåg när jag berätta om mina utslag på hela benen? när jag va hos läkaren sa hon att de kan bero på att jag hade halsfluss att jag fick dom, och dom har jag nu fått tillbaka. så de är ju klart de är halsfluss... de är lördag ingenting är öppet och jag kommer inte kunna gå dit innan måndag. och på måndag börja jag jobba med faaan! tur att de bara smittar igenom saliv så jag kan fortfarande jobba!

13:21:34

7/17

allmänt / 2010-07-17

God morgon! igår kunde jag verkligen inte somna! jag satt uppe ganska länge med bloggen, men sen när jag gick och la mig va de alldeles för varmt, som jag trodde... så jag gick och la mig i soffan men där kunde jag heller sova, de hade redan blivit ljust och ne de funka bara inte, så jag gick och la mig i sängen igen, och där blev jag liggandes i några timmar, jag somna sedan vid 6 tiden. och sen blev jag väckt kl 11 av att min syster skulle iväg och hon är inte den bästa på att vara tyst när någon sover...

nu har jag fixat lite mer på bloggen :D jag funderar på om de kanske är lite tråkigt att bara ha text och ingen bild, men jag ska se om jag kan ändra på de efter ett tag :D vet inte riktigt vad jag ska ha för bild i så fall heller :P

nu är jag ensam hemma ett tag, jag brukar aldig vara de annars men nu när dom fixar i lägenheten så är ju iallafall hälften av familjen där haha så då är de bara jag hemma för malin är med lucas.

hela huset för mig själv vad ska jag hitta på :D?
03:59:53

lite ändringar!!!

allmänt / 2010-07-17

lite ändringar på heddern, uchhh va jag är dålig på detta haha! menmen jag försöker de får bli som de blir :D jag är inte klar än men de kommer snart :)

nu är jag tröttt och de har redan börja ljusnat utanför fönstret, och de är mer än 30 grader i mitt rum uuch va varmt de är asso! knappt att jag kommer klara att somna i denna värmen ... men nu ska jag försöka iallafall nattinatti :)
20:07:53

Fredag, fredaaaaaaaag!

allmänt / 2010-07-16

helluuu! japp nu är de inte många dagar tills jag börjar jobba, på måndag börjar jag kl 7 och då ska jag börja göra en massa mackor och kaffe och sånt, jag ska jobba på gothia i kiosar på kviberg vid alla matcher och sån :) de ska blir kul meeeen jag är säst på engelska haha så får se hur de går, jag får la peka och sånt i värsta fall xD

nu ska jag färga håret har jag tänkt :D ha de braoo puss!

00:48:53

Kom hem !

allmänt / 2010-07-16

hejsan :) idag träna jag för första gången på en månad :o de är ganska sjukt! jag har tappat så himla mycket nu denna månaden asso! jag brukar vanligtvis träna 3 gånger per vecka och nu uuch de är ett helvete! jag måste verkligen träna mycket nu om de ska bli bra igen! efter träningen åkte jag johanna lomander och johan (caroline johansson) men kallas johan, vi åkte och bada i aspen, de va de enda vi tänkte på när vi träna att få bada efteråt haha :D de va as skönt!

annars har jag inte gjort så mycket idag heller, de regna på morgonen, men sen klarna de upp :D pappa kom hem idag med så nu är de alla hemma, fast emma flytter nog i helgen om allt hinner bli klart :)

Jag saknar min Clara Juhlin! hon måste komma hem innan jag avlider! bara drygt en vecka kvar nu älskar dig <3

natti natti!
03:03:35

nattinatti!

allmänt / 2010-07-15

heejsan ! de är så himla varmt i mitt rum ! de går typ inte ens att vara här, när datan är på och allt blir de ännu varmare :s eftersom pappa kommer hem imon så kan jag sno hans säng inatt igen :D

idag har jag bara slappat de är så varmt man orkar ju typ inte göra någonting! imon slutar jag äta penicillinet med så jag kan vara med på träningen redan imon :D de behövs kan jag säga! men de kommer inte bli roligt!

har hört att de skulle bli dåligare väder imon :( men får verkligen hoppas att de inte blir de jag har ju tänkt att bli lite brun nu hehee :D

nu ska jag sno pappas säng nattinatti!
14:19:52

...!

allmänt / 2010-07-13

idag är de en sån dag som allt är bara piss, jag vill bara lägga mig någonstans i ett litet hörn och inte vakna igen! tror inte de kommer hända hur mycket jag än vill att de ska hända just nu, jag kommer vakna upp igen så kommer allt vara mer piss än va de var innan.
ucchh ne jag orkar inte sånna här bekymmer varför kan inte allt bara gå som jag så himla mycket vill att de ska gå, allt ska trotsa mig. skiiiiiiiiiiit!

Jag ska hjälpa min syster att flytta, så vi ska åka till hennes lägenhet med en massa saker, uchhh på henne jag vill med ha en egen lägenhet! jaja nu ska jag iallafall försöka att inte få allt att låta piss...
20:40:57

12 Juli

allmänt / 2010-07-12

hejsan :) nu har jag inte uppdaterat på några dagar, men de har varit så sjukt varmt och kvavt så jag avlider snart! de är typ 30 grader i skuggan, jaja man ska ju inte klaga ;) igår till idag sov jag hos sandra eriksson så åkte vi och bada med några kompisar på dagen idag :) sen blev de en pommes tallrik på ferrari men lisa och johanna :D och sen ett till dopp med johanna :)

och de va kul i lördags med :D jag blev inte iputt i polen iallafall haha, men de va riktigt nära en gång asso! tror inte de finns så mycket bilder där ifrån men om jag ser några kommer dom upp ;)

nu ska jag ragga upp någon som tar ett kvällsdopp i aspen lite senare ;) ha de bra pusss!
11:54:41

godmorgon

allmänt / 2010-07-10

Godmorgon! uuch va trött jag är, men jag är så sjukt taggad för ikväll! nu ska jag åka ner och sola halv 1, sen efter de så ska jag till mammas jobb för hennes jobbakompis syr min klänning idag så jag ska bara prova den och se om hon kan sy in den 3 cm så den inte blir så stor i ryggen :)

lite senare ska vi ha lite förkrök hos mig, mest med bara tjejer kommer kanske några fler sen ;) vi ska fixa oss ha en massa musik! hoppas alla får en toppen kväll :D de kommer kanske in ett inlägg om hur jag ser ut sen :) pussselipusss!
01:50:13

krök hos lisa

allmänt / 2010-07-10

hejsan :D! nu är jag hemma från ett litet tjejkrök hos lisa :D de va nice vi spela spel prata och åt mat och chips haha :D Jag stanna där till typ halv 2 sen tog jag moppen hem... 

asso jag är så mörkrädd! jag vågar nästan inte åka hem, jag tror hela tiden att de ska cykla en gubbe bakom mig, asso att han cyklar as fort så drar han ner mig på marken och typ dödar mig. De måste ju vara för att jag har kollat på en massa filmer och sånt, speciellt the grudge. jag tänker såhär varje kväll när jag har en lampa tänd kan hon inte komma men så fort jag släcker lampan så kan hon komma och typ äta upp mig...

pussss!
18:35:31

Torsdag 8 Juli

allmänt / 2010-07-08

hejsan! nu är jag hemma från en regnig dag i göteborg.. jag och lisa har kollat på lsa när hon spela dom vann båda matcherna så de va kul :) imon blir de fler matcher att kolla på med lite bättre motstånd :D

nu är jag iallafall hemma :) jag och mammi tog en sväng till lindex jag hitta en väska och en ring här gar ni dom!

00:30:56

myskväll!

allmänt / 2010-07-08

hejsaan :) kom pirecis hem från emilia nu :) jag och emma va där och myste lite med att grilla marshmallows och äta chips :D nu är jag hemma och har inte tänkt att göra någonting, ska upp imon igen på parille cup för att kolla på elsa för hon spela inte idag vi va bara inne och kolla, så vi får kolla imon när hon spelar istället :) de blir nog samma såg in så de får inte bli för sent vid datan om jag ska upp tidigt ;)

ha de bra pusss
18:00:39

ååååååååååå så jävla bra!!! kommer i November, hur ska jag orka vänta?

allmänt / 2010-07-07

09:40:15

partillecup

allmänt / 2010-07-07

helluu! idag ska jag dra in till stan för att kolla på partille cup med lisa, så ska vi kolla på elsa som spela :) sen efter de så ska jag stanna kvar i stan och möta emma så ska vi köpa en present till en som fyller år som vi ska till på lördag :D
de ser ut som att de ska bli lite soligt idag iallafall :) ne nu får jag skynnda mig tåget går om 10 min! ha de bra pusss!
19:42:17

6 Juli

allmänt / 2010-07-06

helluuu! dålig uppdatering idag jag vet men de är så de kan bli ibland.. jag har inte gjort så mycket idag sov till 2 typ så som de brukar bli på sommarlov inte bra... men jag  har jag iallafall varit i stan med mammi en sväng, jag lämna tbx shortsen från zara och köpte mig en klänning på Tessies i korall :) de är nog den finaste färgen just nu älskar den! på sommaren med då är de skit fint!

klänning 499kr (sömmen va sönder på 2 ställen så han sängte priset till 199kr :D )
20:37:30

nrj in the park 2010

allmänt / 2010-07-05

Artisterna som än så länge ska vara med i Göteborg! ellerhur braaaaaaa!