23:13:21

Dagens outfit !

min outfit! / 2010-08-31

Det fick bli en lite snabb halv bra bild, men detta är iallafall dagen outfit för idag :)

10:09:48

Sovmorgon!!

allmänt / 2010-08-31

Godmorgon! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de här med att blogga från mobilen, de blir väldigt tråkigt för jag vet inte hur man laddar upp bilder från mobilen de funkar inte när jag ska göra de x) för de blir ju mycket roligare om man har en massa bilder! Nu sitter jag iallafall på tåget till skola tog ett tidigare tåg så jag skulle hinna köpa ett pennfack hehe :) nu är jag snart framme i Göteborg så får ta och sluta här. ha de bra puss!
13:53:17

Måndag igen och andra veckan i skolan.

allmänt / 2010-08-30

Hellu! Nu har jag slutat skolan, en timme tidigare är aldrig fel! Nu sitter jag och väntar på spårvagnen och lyssnar på Oskar Linnros, de blev faktiskt lite soligt idag ändå fast man inte trodde de i morse, ååå va stressigt de blev när jag skulle till skolan! Ville verkligen inte gå upp, va helt död efter träningslägret! Men jag kom iväg mammi fick köra mig till tåget hehe :D Igår när jag kom hem fick jag reda på att i helgen så hade pappas chef ring honom om att idag så ska han åka till Belgien igen i 3 veckor, fan va gött att bara kunna åka iväg i några veckor och ändå jobba och få pengar, hade verkligen inte varit fel kan jag säga! Ne nu börjar jag få allt för ont k huvudet, en kvart kvar på tåget byebye!
11:35:34

Söndag och sista dagen på träningslägret

allmänt / 2010-08-29

Heeej! Sista dagen på träningslägret nu, vi har tränat för en stund sen och ätit mat :) nu ska vi bara städa sen blir de en träning till, de blev ingen träningsmatch men vi får kolla på när div 2 möter pixbo istället ;) lite segt att vi inte varit så många här i vårat lag , jag och Lisa hade planerat att gå på hc och på nrj in the park men så blev det inte :( nu måste jag hjälpa till alla och städa byeee :)
17:45:03

Dagens outfit!

min outfit! / 2010-08-27

23:21:59

Inte braaa!

allmänt / 2010-08-26

Enda gången jag måste hålla i pengarna så dom räcker och de är då jag hittar en massa saker jag vill köpa, och dum som jag är köper jag allt med! Ändå fast jag inte skulle shoppa idag så blev de en del saker, jag som knappt brukar hitta ens någonting alls när jag ska "shoppa". Jag betalde halva delen på iphonen så jag kommer inte få något barnbidrag nu tills Oktober och då måste jag ju hålla igen lite tills dess...

Imon blir de att lämna tbx en shorta och köpa en annan, känner att jag inte kan köpa båda och då lämnar jag tbx den jag minst vill ha även fast jag vill ha den med!!!


21:44:28

Shoppppppping!

shopping / 2010-08-26


En liten present från Clariii fick jag med! taack älskling

20:33:54

26 Augusti

allmänt / 2010-08-26

hiiii!
Hemma från skolan och stan, efter en snabb sväng hemma imellan så va jag och träffa clarii efter hon slutat :) Det va ett tag sen, eller i söndags men ändå :(! vi tog en lite runda i stan med :D så fick vi shoppat liteee bilder på de kommer ikväll :D och en milkshake på donken (y)

mammi har gjort en tatuering nu meeed igår tror jag de va, åå jag vill med :(
Den står för H: Hjördis Greén L: Lennart Greén, min mormor och morfar!

23:28:34

sjuk igen?

allmänt / 2010-08-25

uuuuch nu är jag hemma från träningen, fast de blev dubbel idag igen så jag är ganska död nu! De har blivit lite mycket träningar nu på sisa men de är bara bra och kul tycker jag :D Fast de är ju inte så bra egentligen haha!

Jag har fått en jobbig hosta nu med! Min kropp känns bara slapp och jag har ont i halsen de känns som att jag kommer få feber :(  Och jag som ska på tränings läger i helgen :(

Nu ska jag nana så jag blir frisk natti natti!
14:27:06

I skolan !

allmänt / 2010-08-25

Hejsan :) nu är jag i skolan och jag testar att blogga från min iphone :D vi har haft rundvandring och haft våran första lektion i datakunskap vi gjorde inte så mycket bara logga in på datan typ och kolla så de funka. Haha värdens softaste lärare jag skojar Inte as bra! Vi fick sluta tidigare så nu väntar vi på våran sista lektion så vi tog en glass på donken hehehe :D Ikväll blir de träning igen hoppas bara jag hinner hem och äta annars kommer jag ju inte överleva haha! Nu Ska vinkla till skolan så vi inte blir sena bye :)!
22:37:00

powernap (y)

allmänt / 2010-08-24

Ojj va klockan är mycket! När jag kom hem från skolan så somna så åt jag mat och sen la jag mig i soffan och somna direkt! De är nog de bästa som finns att bara lägga sig efter skolan och sova! när jag vakna så satt alla redan runt mig i famlijen så va de Fångarna på fortet :D haha de är så gimla bra! kommer ihåg när man va liten och bara älskade de programet! nu är de igång igen idag va de Let´s dance mot idol mäniskor hihhi :D

igår efter skolan va jag och shoppa lite :) här har ni de, orkade aldig riktigt lägga upp bilder igår.


07:24:29

Andra dagen!

allmänt / 2010-08-24

Godmorgon! hoppas på en bättre dag idag yeess! jag är hur trött som helst! jag känner just nu att jag bara vill tvätta bort sminket och gå och lägga mig igen, men nee jag ska vara ute hela dagen yeeey! Men jag lär ju känna klassen lite mer och så, de är la braaoo de :D

Det ser inte ut som jag alls på bilen haha! menmen här har ni mig tidigt på morgonen jag är as trött, och nu måste jag kila till tåget ha de bra pusss!

00:04:51

Sorrrrry!

allmänt / 2010-08-24

förlåt har haft mycket och göra, har helt enkelt inte hunnit skriva, jag har fyllt år i söndags den 22 Augusti :D så fick jag min iphone :D!!! lite kläder pengar och så :)

Idag va första dagen i skolan, om jag va nervös ja! men de va inte så farligt faktiskt :) jag hamna i en ganska bra klass alla tjejr förutom en haha menmen draaaama! haha ne skoja ;) imon börjar jag halv 9 vi ska ha med matsäck och vara ute hela dagen ingen aning vad vi ska göra hihi vi va i stan efter en stund kommer bilder på de jag har köpt imon kanske ;)?

i helgen är de långared vilket betyder träningsläger från Fredag till söndag (y) jag och lisa ska äta godis och kolla på sex and the city hela helgen mmmmmmmmmmmmmmm :)

nu ska jag nana så jag orkar upp imon! ha de bra pussssss ska försöka uppdatera så mycket jag kan!
23:56:28

ont i benen JAPP!

allmänt / 2010-08-20

ååå nu är jag hemma från Hoffmaestro fan va bra dom va! Jag har filmat lite och tagit lite kort sen dog min mobil -.- de kommer upp på bloggen :D

Vi stog i regnet i flera timmar uuch! haha fast vi köpte sånna ni vet kappor typ i plast på liseberg, men NÅGON drog sönder min :( så sen fick jag stå i regnet hela tiden om jag va blöt JA! Men Jävlar Hoffmaestro dom va ritkigt grymma! jag har riktigt ont i benen nu också efter att ha stått så länge och hoppat hehe x)

bilder och sånt kommer upp ;)
14:23:31

19/8

tips / 2010-08-19

Såg precis slutet av en film x) den värka as bra! jag har sett lite på den innan men aldig hela, The Basketball Diaries heter den och med Leonardo DiCaprio som huvudroll så blir den mycket bättre :D den är gjord 1995 så den är ju 15 år gammal men ändå bra :D tycker inte att man märker så mycket att den är så gammal :P

nu ska jag äta ha de bra pössshaj

13:58:30

Shopping från Lindex

shopping / 2010-08-18

Nu när skolan börjar ville mamma ge mig lite smått :) och de gillar vi ju så jag och mallan fick ett klädersplagg var, sen blev de lite mer ;)


12:32:47

Onsdaaaaag :D

allmänt / 2010-08-18

Godmorgon :D nu har jag varit på vårdcentralen och tagit lite halsprover och blodprov, de va ingen halsfluss eller nåt, men dom skickar in ett prov någonstans haha så hör dom av sig till mig sen :)

Nu ska jag mammi och malin åka till Lindex och kolla lite pössss :)
17:59:32

Tisdag den 17e

allmänt / 2010-08-17

Heeeejsan :) Snart är de dax för träning idag igen, inte sådär värst taggad men de löser sig jag får göra de bästa av de. Igår när jag gick och la mig vid 2 så kunde jag verkligen inte sova! Det gick inte jag låg och bara tänkte sen satte jag på ett avsnitt av Sex and the city och gick och la mig igen, men de funka inte de heller. När klockan va 5 så ringde pappas klocka och han skulle till jobbet... Så jag gick upp jag med och la mig i pappas säng när han åkt, efter en stund så somna jag så de blev runt halv 6, 6 någonting, fyfaan ! Och sen för att jag inte ska vända på dygnet för mycket så väckte mamma mig vid kl 12, så de blev lite mer än 6 timmar iallafall :) 

imon ska jag iväg kl 10 på morgonen till vårdcentralen för att kolla min hals igen, har börjat få ont igen och jag kan lika gärna kolla upp de så det inte är nåt... Hoppas inte de iallafall!

ha de bra pusssss 

02:22:18

Nattinatiiiiii

allmänt / 2010-08-17

Ne jag borde faktiskt börja vända lite på dygnet! jag sitter uppe och kollar på Paradise Hotel Danmark haha! de är as kul :D till hösten kommer nya avsnitt med Svenska Paradise Hotel med Najs najs :D!

Skolan börjar snart med :D jag är skit nervös haha! Det står att man ska samlas i Aulan, och vart ligger den? hur ska jag veta de när jag är ny på skolan haha? jäjää de kommer la gå bra :D

ne jag ska faktiskt nana nu nattinattiiii!

16:37:10

Är de bara jag?

allmänt / 2010-08-16

Känner ni aldig såhär. När de äntligen är sommar och de är varmt och de är bara som de ska vara när de är sommar, så längtar man tills de blir riktigt kallt och hur mycket snö som helst och de snart är jul! Jag känner alltid såhär, ändå fast jag gillar sommaren mycket mer än vintern så får jag denna konstiga känslan!

nu längtar jag till vinter, julen, nyår ååå vad härligt de ska bli! jag har redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig på nyår och vad vi ska göra :) Der är lite konstigt för de är mer än 4 månader kvar haha!

20:34:33

mmmmm kakor!

allmänt / 2010-08-15

igår hade jag och emma en liten tjockis dag mohaha bara låg och kolla på film och åt massa gott :) de kanske inte är värt de efter men de va gott när man väl åt de x)

jag fortsatta att tjocka mig lite så nu har jag bakat kakor :) de va faktiskt ett tag sen jag baka ganska längesen! så jag kände att de va dax för de :D


Färgen i köket är konstigt så den fick bli utan ;)
16:44:15

Lördag!

allmänt / 2010-08-14

hejsaaan! nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag och emmi hitta på nåt idag :) får se vad som händer ikväll de vet man aldrig ;) ont i halsen har jag fått igen med... jag orkar inte med dettaaa!

6 dagar Hoffmaestro & Chraa på liseberg!
8 dagar fyller jag år!
9 dagar börjar skolan!


nu ska jag duscha ha de bra haaaj!
02:53:04

Fredag den 13!

allmänt / 2010-08-13

uuuchhh de åskar regnar och blixtrar! man märker att de är Fredag den 13 idag! jag vågar nästan inte gå och lägga mig haha, jag är rädd att de ska hända nåt :p Det känns helts seriöst som om hela himlen har öppnat sig!

jag sitter iallafall och kollar på Paradise Hotell Danmark haha :D as kuuul! nu ska jag kolla vidare bye!
15:16:19

Oskar Linnros till Kulturkalaset idag!

allmänt / 2010-08-12

15:01:33

12 Augusti

allmänt / 2010-08-12

mmmm idag ska vi äta hamburgare med pommes :D Sen kl 5 blir de träning :) Efter de har jag ingenaning om vad jag ska göra, hittar säkert på någonting :D Jag har kommit på att jag har ingen chans att gå upp i div 2, om man tänker på vilka backar vi har så vet jag nog hur mina tränare tänker så jag kommer inte få gå upp... Tråkigt!

jag hoppas ni gillar min braiga spellista som jag har knarkat heeeeela veckan haha !

01:33:50

nattinattttiiii

allmänt / 2010-08-12

Nu bara för att jag tränar på kvällarna orkar jag typ inte göra nåt annat, de blir bara att jag går upp vid 3 tiden, äter sitter vid datan åker och tränar... Vad är de för nåt de är ju as tråkigt att ha de så! Sen går jag ju iallafall i skolan så då kommer jag göra någonting på dagarna men nu lixom, jag orkar ju inte hitta på nåt... Så imon är de träning igen så de blir antagligen inte att göra så mycket annat, som vanligt -.- Men på fredag blir de lite röj med min älskade clara!

Älskar att jag ska gå på Burgården nu för då går jag nära clariii så kan vi luncha haha :D! Men de lilla jobbiga blir att ta tåget varje dag... men då har jag ju en iphone så kommer sitta på facebook varje morgon hahha! jag gillart!

ne nu ska jag faktiskt försöka sova iallafall! ha de niiiiiiice! jag missa kapten röd idag med jävla bajs :(! nattinatti!

17:05:00

rötet!

allmänt / 2010-08-11

Hejsan :) som vanligt sov jag bort hela dagen gick upp vid 3 idag igen. Idag har jag inte gjort så mycket, nästan ingenting faktiskt när jag tänker efter jag har klippt malin till axlarna :) och ooojjj va slitet de var! men de är så de blir. En riktigt röten dag har de vart, får la se hur de går på träningen... kanske borde klä på mig om jag orkar. bye!
21:40:51

kan inte vänta på min goding längre!

allmänt / 2010-08-10

21:35:42

10 Augusti

allmänt / 2010-08-10

hellluu nu är jag hemma från stan :) jag missa tåget idag igen så de blev fukost på moset haha :D jag hitta faktisk lite saker idag :) nu till kvällen händer de nog ingenting faktiskt, bara vara hemma och ta de lungt.

Linnet längst ner är inte alls så gult som de ser ut, mycket mer ljusgult :)


13:40:08

Stan med johanna!

allmänt / 2010-08-10

Godmorgon! idag blir de stan igen för att jag inte någonting igår :(, jag tycker seriöst inte de finns någonting i stan nu! bara en massa slut rea som de bara finns dom största storlekarna kvar på. jag vill att alla höst kläder ska komma in :D! jag och johanna ska iallafall ta en sväng och se om de finns någoting fint, de kanske blir en fika med :)

uchhh va jag sover länge varje dag jag sover ju bort hela dagen! Man borde inte sova länge för de första hela dagen går bort och man är så jävla trött när man vaknar! Fast de är typ de bästa som finns så jag gör de ändå :D!


hahha är jag ny vaken eller?