02:28:44

lördag 27 februari

shopping / 2010-02-28

Denna dagen har gått hur fort som helst! jag gick upp vid 12 för att mamma ringde och väckte mig att jag skulle gå up med nikita, så vid 1 va jag ute med henne till halv 2. och inte nog med de jag hade match mer än 1 timme här ifrån och matchen börja kl 5 så vi skulle åka kl halv 3. så de va bara hem och klä på sig och äte sen så åkte jag.

matchen gick hyfsat tycker jag, vi vann med 2-1, vi hade hela matchen och de va ett litet skit mål dom fick! menmen 3 poäng blev de denna matchen med och vi är säkra att vara kvar i 3an :D! men nu är de såhär att efter sommaren så ska vi göra helt nya div 2 & 3 lag. så vi ska mixa om allting, vi får se hur de blir :)

söt liten rosa klänning jag ska köpa från nelly 399 kr :)

17:17:19

fredagsmat :D!

allmänt / 2010-02-26

mmmm jag åt tacos som vanligt på en fredag :D!

12:01:37

skolan stängd!!!!

allmänt / 2010-02-26

igår gick jag och la mig vid halv 12, jag kunde inte sov i mitt rum för de va så himla varmt! mitt element har gått sönder på något konstigt sett så de "kallaste" är as varmt verkligen! min choklad smälte så vart var de endå fast att jag hade öppet fönster :o så jag fick sova i pappas säng och han la sig på soffan haha :D!

och nu va de fredag :D jag gick till sklan som vanligt börja kl 8, när vi haft en lång och seg so lektion så skulle vi ha klasstid. men så säger rektorn upp i högtalarna att de är för mycket snö på taket och snön smälter så hela skolan får sluta för dagen!!!!! vet du hur glad jag blev OJ! nu är de en tidig helg och jag har inte planerat alls mycket för helgen de är nog bara matchen som jag ska spela imon långt åt aa långt här ifrån!

nu ska jag åka med min syster som ska kolla på en lägenhet :) hörs sen puss!

dagens outfitt :) min nya tunika som jag köpte igår!

22:34:13

torsdag 25 februari

shopping / 2010-02-25

nu är denna dagen slut och jag sitter och pluggar med ava igenom telefonen! haha inte för att vi pluggar så mycket, vi pratar mest om va vi ska ha på oss imon och konsiga minnen sen vi börja i samma klass haha!

idag va jag i stan med mamma efter att jag sluta 11.30 :D jag hitta en tunika och en väska på gina tricot..! väskan hade konsiga band, de va kedjor och jag vill ha en väska som jag kan ha till vardag så jag tog den till skomakaren så att jag ska få vanliga svarta band istället :D

imon är de fredag och de betyder låååååång no lektion.. uchhh! med no prov med... jag gillar verkligen inte no, och då orkar jag inte plugga för att jag tycker de är så tråkigt. men vad har jag för val de är bara att göra de så jag får g :)





21:33:06

onsdag 24 februari

allmänt / 2010-02-24

imon bli de en toppen dag!
först börjar jag kl 8 kanske lite mindre bra, men sen ska vi ha massage och sen slutar vi kl 11.30. är inte de hur bra som hellst :D! sen åker jag och mammi in till stan för att kolla på lite kläder och sånt :) sen bli de att åka på träning :) om inte rydsberg är stängd imon med. den är iallafall stängd idag pga av ras risk för de är så mycket snö på taket så kan de rasa in :s. inte för att jag tror att de kommer hända, men de är nog för att vara på den säkra sidan :)

idag va jag på lindex en sväng med, jag köpte en vit tunika, men jag skulle köpa ett nitskärp med men så glömde jag de, får ta de imon när jag endå åker in till stan :)!

ha de så bra puss&kram!
17:22:48

lady gaga live, grym!!!

musik / 2010-02-23

22:11:43

ja tack!

allmänt / 2010-02-22

nu är de en massa snack hemma om vart vi ska åka i sommar :D vi ska kanske till och med åka i maj! så himla skönt ska de bli! jag längtar till någonting som vi inte ens har bestämt oss för än haha :P men de är säkert att de blir nåt iallafall, men vi vet bara inte vart.

jag har alltid velat åka till thailand, men grejen är den att de är inte så himla varmt där nu eller aa då vi ska åka. i italien har vi varit 4 gånger och därför vill jag inte dit! + att vi har bilat dit och de tar ett himla tag, om man tar in på hotell över en natt tar de 2 dagar och då åker vi endå kl 5 på morgonen.. så jag har ingen lust att bila nu som ni kanske förstår :P!


italien -08
23:29:34

sega söndagar...

allmänt / 2010-02-21

söndagar är så himla sega! man har en hel skolvecka framför sig och en massa plugg och träningar. kan de inte bara vara sommarlov för alltid? de är ju ingen som hade sakt nej till de eller? nee uchh jag vill inte tillbaka till skolan!

ett plus för imon är att de är en ganska lugn dag, vi har inte någon vanlig skoldag med lektioner, vi ska få lyssna på olika personer bland annat polisen... jag vet inte vad de är vad som ska prata om men de märker vi imon :)

sommar-värme-bada-sommarlov. kan de bli bättre?!
jag skulle kunna ladda upp hur många bilder som helst, vill ha sommar!!!








15:41:04

snöööösnösnö

allmänt / 2010-02-21

här kommer lite bilder från igår när jag och malin i snön :D


15:22:54

kväll hos clara :)!

allmänt / 2010-02-21

nu är jag hemma från clara, jag sov där från igår till idag, jag skulle igentligen ha match nu men den blev inställd pga snö ovädret... jag är as pepp på att spela är nästan lite sur nu för att den blev inställd!

nu idag så ska jag inte göra någonting nästan bara kanske kolla på på film senare ikväll men får se hur de blir med det :D! vi fick  gå upp tidigt endå för att vi trodde ju att de skulle bli match, så jag och clara beställde en pizza till frukost :D så himla gott precis va vi behövde!

jag har snott lite bilder av clara från igår ;)



18:18:58

en snabbis i allum :D!

allmänt / 2010-02-20

nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig tills kvällen, jag ska hem till clara med några kompisar :) så nu tills kl 7 så ska jag fixa mig lite och sen åka till clara :D de blev en snabbis i allum med på en timme :D hitte lite saker som jag kanske ska ha på mig ikväll haha :)

tröja hm 199 kr
halsband vera moda 129 kr
kjol vila 300 kr





12:51:04

snö?

allmänt / 2010-02-20

hejj! nu är de lördag och lovet är snart slut..! de är typ en meter snö här i lerum. jag känner att de kanske räcker med snö! de ska tydligen snöa nästa vecka med.. hur ska jag komma till skolan? jag får nog stanna hemma haha ;)

ikväll ska jag vara med clara och några kompisar, sen imon är de match hemma mot ale :D kl 13.40, så lite sov morgon får jag allt :D! ha de bra pussshaaj!

15:27:13

18 februari

allmänt / 2010-02-18

hejjj! nu sitter jag hos sandra erikson och lyssnar på miss li :D vi ska snart äta pizza och tjocka oss mer än va vi gjort redan eller jag haha! jag är dö trött vi gick upp vid 1 tiden har knappt gjort nåt sen dess..  eller jag och jennifer har badat mysigt haha :D

jag ville bara säga att jag har namnsdag idag yeeyyy! dålig uppdatering har de varit på sistonde men de ska bli bättre ;) 




14:31:28

Alla hjärtans dag!

allmänt / 2010-02-14

Mysig kväll hos emma igår :) vi kolla på melodifestivalen och beställde mat från ferrari och sen köpte vi godis mmmmh :D sen efter de blev det film som va slut vid 12, och jag skulle upp kl halv 8 idag för att åka till varberg och spela match.. inte ens kul hur trött jag var, och jag gick upp kvart i 8 så jag fick istället brottom :P

idag är de alla hjärtans dag och jag har inte riktigt nåt planerat men får se vad som händer om jag hittar på nåt ;) jag är så trött att jag tror jag somnar snart, ska nog lägga mig och kolla på film :D

16:40:56

2010-02-11

shopping / 2010-02-11

nu sitter jag i bh och leggings och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll, jag ska bowla med laget och sedan ska vi gå och äta pizza :D asgott haha! ska se om kameran åker med så får ni lite bilder med

idag hade vi nationellt prov i svenska uppsatts.. inte så kul jag skrev 7 st kladd men men haha jag lämna in i tid iallafall :D, sen efter de så fick vi sluta vilket va 11.35 så himla härligt sen är de imon med sen är de loooooooooov :D! åååååh va gött!

jag och clara tog en sväng i stan hitta lite smått, men jag vill shoppa meeeer haha:D



linne bikbok 149 kr
stentvättade leggings HM 199 kr
15:44:39

hallonpaj!

allmänt / 2010-02-10

mmmh nu ska jag sätta mig och kolla på de nya avsnittet med andra avenyn & min hallonpaj :D

21:22:26

trötttt!

allmänt / 2010-02-08

nu har jag tränat klart, jag är helt död! de va inte så jobbig träning men vi va så få så den blev jobbig! nu sitter jag här och äter chips så himla gott!

imon är de nationellt prov i svenska... inte roligt alls kan jag säga! jag vill bara gå och gräva ner mig och inte göra någonting alls! nästa vecka är de lov med ååååååååh va gött de ska bli!!!!

pusss&kraaaam!
20:54:17

hemma igen!

allmänt / 2010-02-07

nu är jag äntligen hemma, efter en ca 4 timmar i en bil hem från säfsen så är jag hemma! de har varit skit roligt och jag har åkt skidor för första gången :D! de gick ganska bra första dagen, fast de första jag gjorde va att trillla hahah! men andra dagen och sista dagen så trilla jag inte någon gång alls så himla stolt är jag xD!

nu har jag kollat klart på alla johan falk filmerna, eller ne jag har en kvar 4an, men den skulle visst inte vara så bra.. dom va bättre i början tycker jag allt :D

här kommer några bilder från säfsen :D! haha oj jag ser ut som en kines !
 




18:44:15

onsdag vade!

allmänt / 2010-02-03

nu har jag kollat på paradise hotel finalen :D visste redan vilka som vann, men de va kul att kolla ändå :P nu är de bara att packa för mig tills jag ska hem till clara och sova för att sedan åka till säfsen imon :D:D:D!
hur ska nu detta gå jag har aldig stått på ett par skidor i hela mig liv hahahaha! lycka till säger jag bara!

ne forstsätta packa kommer aldrig hinna till clara kl 8 annars :P har förhoppningsvis tagit en massa kort när jag kommer hem pussssshej 

14:46:34

2010-02-03

allmänt / 2010-02-03

jag och storasyster va ute en sväng med nikki efter skolan :) de blev inte så lång runda för min hund är så hårig så de fastnar masssa snö i pälsen hahah!  













22:44:02

skidor va fan är de?

allmänt / 2010-02-02

ojj nu har de varit riktigt dålig uppdatering känner jag! 
nu är de inte lite snö ute heller kan jag säga, de är mer än 20 cm, inte dåligt! på torsdag så åker jag och claras familj till säfsen för att åka skidor... och nej jag har aldig åkt skidor i hela mitt liv, förutom miniskidor när jag va typ 10 år hahha jag är rädd för att bryta benen eller nåt typ hahha!  jag kommer vara borta från torsdag till söndag, så jag missar en hel del matcher i helgen tror de är 3 st eller nåt... illa :P

i helgen så hade vi ett litet "kalas" ;) för emma och fanny som fyller 16 båda två :D riktigt kul va de! med några mörka stunder men men hahaha! och emma rosell hade kalas med några tjejer i fredags hon fyller 15 imon faktisk :D! grattis emma slemma :D!