02:16:37

onsdag :)

shopping / 2009-07-30



hejsan !
de va att tag sedan jag skrev nu, idag jag varit och shoppat lite med caroline :) imon ska jag in till stan igen och shoppa med clarut :D , de va ett tag sen vi sågs nu. detta blev de idag iallafall, jag handlar aldrig på gina men nu blev de faktiskt bara gina :O inte bra :P

lackleggings från gina tricot
vitt linne från gina tricot
svart tröja från gina tricot

sen åkta jag och caroline så kom emma hem till mig, så kolla vi på filmen Taken ! andra gången för mig grymt bra måste jag säga, riktigt värt att se :) , den gjordes 2008 så den är lite gammal och de flesta har nog sett den, men om inte så tycker jag verkligen att man ska se den :D! och imon ska jag till stan med clarut vi åker in typ 2,3 någonting , och sen ska jag och caroline på fest :D!

godnatt :D!

19:21:00

hahha sööt !

/ 2009-07-25

01:39:20

hemma från prag :) !

/ 2009-07-21

hejsan :D nu är jag hemma från prag :) de har varit skit kul de va värt pengarna kan jag lova :D  lite bilder blev de iallafall men inte dom bästa bilderna när man har en vanlig digitalkamera :P. vi bodde ganska centralt så de fanns shopping center och mataffärer och DONKEN :D !!!!  hahah de va ju de bästa :P en mcflurry typ varje dag inte riktigt varhe men gott va de iallafall :P

i cupen gick de ganska bra får jag säga :) vi vann alla matcher i gruppen och vann gruppen :) men sedan så blev de slutspel så spela vi första matchen och vann den, men sen i kvartsfinal så åkte vi ut mot ett svenskt lag. riktigt bra va dom faktiskt dom kom sedan till final tror dom förlora faktiskt men är inte riktigt säker :P

sen dom andra dagarna som vi inte spela va vi på marknad och på ett shopping center :), de shoppingcentret va as stort verkligen! de va 5 våningar herregud asso de va as stort :P de blev lite jobbigt att gå där men de gjorde inget haha :D vi va på den berömda marknaden gulamarknaden, haha vet inte riktigt varför den heter de :P men först tänkte jag att de kunde vara för att de va väldigt mycket kineser där som stog och sålde hahhaha men jag vet inte  :P

här lite bilder från resan lite blandat mina och andras bilder :)


          


pussheejjj:)
21:15:24

praaaaaag :D!

/ 2009-07-04

idag gick jag upp kl 12 tror jag kl var :P. så åkte jag mamma & pappa för att handla saker till prag :D, så de blev typ shampoo balsam och sånt. inte så roliga saker men de är ju tvunget att köpa endå ;P.

imon åker jag äntligen till prag !!! i prag så är de mycket ficktjuvar och sånt så jag kommer inte att ta med mig systemkameran, men så kommer jag på att jag har en liten digitalkamera som jag hade innan jag fick min systemkamera, den är inte så himla bra men den duger la tror jag :P bättre en ingen kamera alls, så lite bilder blir de från prag :D! om den inte blir stulen då, men så ska vi inte tänka :D!

hela kvällen kommer att gå åt till att packa och imon bitti med tror jag ;P, jag kommer säkert att glömma nåt som jag kommer fixa imon, de löser sig :D! jag kommer hem igen den 14 så jag är bara borta i 10 dagar inte då farligt endå :D och nu tvingar mamma mig att städa rumet för att de inte ska stå smutsigt när jag åker hahaha xD

ni får ha de så himla bra i sverige nu, och jag i prag haha xD pussheejjjjjjj !

00:02:09

fredag :D!

/ 2009-07-04

härligt väder idag igen, så de blev havet med mamma malin lucas emma & sofia :D!  jag vaknade kl 4 på morgonen och kunnde inte sova för att de va så äckligt varmt i mitt rum, så jag går upp och ser att de är helt molnigt, så jag går och lägger mig i pappas säng efter att han har gått till jobbet. sen går jag sedan upp kl 9 för att vi ska åka till havet och då är det full sol kl 9 på morgonen va de 24 grader redan.  

vi åker till näset och är där typ halv 11, underbart väder att vara vid havet sol hela tiden blåser lagom mycket och de är super skönt i vattnet !  jag som hatar salt vatten tyckte endå att de va skönt :D, sen åker vi hem kl 4 och jag har bränt mig, men de känns inget nu så de va nog bara lite rött. så jag hade nog inte de :P!

     
 
klicka på bilderna så blir dom större!


imon går dagen till att åka och köpa saker tills jag åker till prag på söndag :D!  det är bara 1 och en halv dag kvar :P de ska bli super kul !!! men smart som jag är börja jag lägga fram kläder som mamma ska tvätta idag och andra fram kläder som jag ska ha med mig. haha men vi hade ingen resväska som jag kan ta för den skulle emma ha, så jag har inget att packa i en  xD ! jag kommer ju vara stressad som en gris imon kväll när jag inte är klar hahha (y) 

på söndag åker jag kl 13,00 från centralstationen i gbg :D och är framma i prag på måndag kl 05,00 härligt säger jag bara, vi ska åka buss i 16 timmar. vad ska jag ha med mig och äta lixom hahaha xD de blir ju bara middag och kvällsmat typ. vi kommer inte stanna för att äta bara för att gå på toa och för att borsta tänderna typ, så jag måste ja med mig allt som jag vill äta, och man fick bara ha 1 väska med sig inne på bussen och de blir ju typ min vanliga väska som jag har till vardags, och 1 resväska men den kommer man ju inte åt när man åker. de hade ju varit bättre om vi hade stannat och ätit typ kl 8 på kvällen eller nåt , så hade man sluppit att ha med sig massa mat inne i bussen ;P!


pusshej :D!

00:28:44

Millow - Ayo technology

musik / 2009-07-03

21:25:45

shopping!

shopping / 2009-07-02

idag gick jag upp kl typ 11-12 för jag skulle ta tåget kl 14,22 för att åka och shoppa med systern emma :) innan jag skulle ta tåget skulle jag fixa mig lite och gå ut med nikki, de va inte så mycket sol idag men de va satans varmt endå, vilket va lite jobbigt när man skulle åka tåg och gå i stan. jag va inte så pepp på att shoppa idag men jag hitta lite saker endå både på rea och inte på rea :D  inte för att de blev så mycket saker som jag ska ha till prag, men de tar vi på lördag :D!

rosa linne från mango 149 kr rea
randig tröja från gina trcot 149 kr
rosa/orange klänning från zara 99 kr rea





 

klännigen från zara är mer rosa en vad den ser ut att vara på bilden!



pussssshejjj :) !
00:11:30

1 Juli :D!

shopping / 2009-07-02



nu är de inte långt kvar ! på söndag åker jag till prag med innebandyn för cup :) , de ska bli för jävla roligt asso. tycker så synd om josefin som har trillat med moppen och fick sy knät så just nu hoppar hon på kryckor, hoppas verkligen hon blir bra så hon kan vara med och spela vi har ju längtat efter detta nu ochså ska hon skada sig sista veckan :S , ne fyfaann vi behöver dig jossan du måste bli frist !!! 
 
vädret är ju helt underbart ! fast imon skulle de bli molnigt men sen på fredag ska de bli kanon igen :) ! och då blir de havet med emma och mamma malin ska kanske med ochså tror jag :P ! imon så åker jag till stan med emma. vi båda ska shoppa för jag ska till prag och hon till hultsfred. så för mig blir de att shoppa saker tills jag åker :) så vet inte riktigt om jag hinner träna imon. men de får jag se jag kanske hinner hem :P!

och nu har jag beställt en till bikini med :) den va på rean så jag tänkte att jag kunnde köpa den endå fast att den inte va de snyggaste :P men den duger hahha får jag hoppas på, jag har beställt den så jag har inte testet men jag hoppas på de bästa :D!



bikini överdel hm
bikini underdel hm



pussheejjjjj :D
!