13:57:27

31/8

allmänt / 2009-08-31


jag hatar att vara sjuk!
jag hatar att vara sjuk!
jag hatar att vara sjuk!

13:42:09

Män som hatar kvinnor

tips / 2009-08-30



denna fimen va faktiskt bra för att vara en svensk :P filmen är väldigt rå och hemsk! de finns 2 huvudroller kan man säga, och det är.

tjejen på bilden är stämplad som psykist sjuk och får därför hjälp med sitt liv genom att de är en man som tar hand om hennes pengar och sånt. hon är expert på att haka sig in på andras datorer. hon fick ett "uppdrag" att göra de på "killen på bilden" men fortsatte att göra de efter att "uppdraget" va klart.

killen på bilden är journalist och har blivit anklagad för nåt han har skrivit och ska därför få fängelse om ett halv år. men då är de en äldre man som tar kontakt med honom och vill att han ska göra ett försök till att få ett fler tal mord lösta men speciellt ett och de är en flicka som försvann för 40 år sen, han tror att hon blev mördad.

filmen är värd att se!



 

23:04:25

lördag :)!

shopping / 2009-08-29

hejsan !
nu är de dax igen med distriktslags uttagningarna, så denna helgen har jag tillbringat till att spela innebandy (: nu kommer typ halva gruppen försvinna vilket är typ 25 tjejer.. antingen kommer man med i de utagna laget eller i reserver eller så åker man ut. får hoppas på de bästa. just nu är de inte så himla kul när vi inte tränar så ofta och spelar tränings matcher när man inte riktigt känner dom i laget och så.

så idag gick jag upp typ halv 9 för att sedan börja träna kl 10 till 12 i pixbo. jag klantar alltid till mig på övningarna men sen när vi spelar "match" i slutet så går de alltid så himla mycket bättre! får hoppas på att de går bättre imon då vi ska träna i 3 timmar... jag kommer ju vara död i slutet när vi ska köra massa fys och bajs också ;)

jag kom hem vi 1 tiden så duscha jag och åt lite mat, sen skulle jag in till willys för att möta emma så skulle vi kika lite i allum :) emma hitta ingenting som hon hade bestämt sig för at köpa, medans jag inte hade planerat att köpa nåt så hitta jag mig en t-shirt och hårspray :)

så imon ska jag upp vid 7 för att sedan åka med anna till nästa träning som är i 3 timmar imon... annars så händer de inte så mycket imon :P jag kommer la vara död på dagen så att jag inte kommer orka att göra någonting :P, så jag kommer säkert vara död i skolan på måndag också xD!

t-shirt från MQ 149 kr (fick 20% rabbat för att någon kletat smink på)
hårspray d'fi från bellbox

 


pusspuss!


23:15:24

snart helg!

/ 2009-08-27

hejsan :)
igår fick jag min present av mina syskon :D , de blev jeans skortan från monki :) tack så mycket!  idag har jag varit i skolan sen kl 8 till kl 3. hur seg dag som helst! utan tvek den tråkigaste med! vi har på morgonen 2 timmar och 20 matte/teknik/no och sen efter lunch har vi ett till sånt pass men att de är lite kortare! hur segt är inte de då :O! sen har vi idrott och språk med... 

idag efter skolan va jag med emma rosell :) jag skulle spela match i fotbollen sen så emma kolla på den. de blev 2-2. lite segt faktiskt ! vi skulle kunna vinna helt klart!  när jag kom hem har jag duschat och suttit vid datan och lite så ;)
nu ska jag gå och lägga min snart för jag är hur trött som helst verkligen, kommer aldrig orka upp kl 7 annars :P!


här är jeans skortan jag fick av malin och emma :) och en stickad tröja som jag fick av min älsklings emma <3

pussspuss!

22:16:08

nu är inte långt kvar!

/ 2009-08-26

tjooosaann :D!
nu är de inte långt kvar tills andra avenyn börjar!
de flesta gillar inte andra avenyn för att de påstår att de är dåliga skådespelare. jag kan säga såhär, de är inte de bästa skådespelarna men om du kollar på de och följer de så kommer du inte in programet och de blir faktiskt riktigt bra!  jag kan lova de när du väl har börjat tittar på de så kommer du inte sitta och tänka att de är dåliga ;)
andra avenyn börjar den 8 September och kommer därefter ut på svt.se ! där kan du följa programet utan att behöver rätta dig efter deras tider utan du kollar du på de när det passar dig!

jag älskar andra avenyn!

22:50:22

skolan är i full gång ...

/ 2009-08-24

hejsan!
idag va de dax för skola igen.. vi fick schemat idag med de va la sådär tycker jag! måndag tisdag va bra men onsdag torsdag fredag är inte bra xD vi börjar 8 alla dom dagarna och slutar vid 3, får hoppas att du ändrar lite, för de gör dom oftast i början :) jag gjorde moppe provet igår med fick 4/30 fel. de va ganska bra :P får ha 6 eller fler fel så är man underkänd ;) men de va inte så svårt faktiskt, fast jag trodde inte jag skulle klara de, men de va för att jag va så osäker haha :p, jag satt kvar längst av alla för jag va tvungen att kolla igenom allt innan (a)  

efter skolan så åkte jag clara & annabelle in till stan för att kika lite :) jag skulle köpa en väska som jag skulle få av mina systrar i present, men blev lite osäker så jag handla den inte :p malin får åka in och hjälpa mig :D clara tog kort på den med he-he :D



den kommer från hm och den kosta 349 kr tror jag lite pengar är de ju :P men de är ju inte så himla dyrt ;P den har långt och korta band de är as bra (y) jaja jag får se hur jag gör :P jag får den ju av emma och malin i present om jag vill ha den :)

pussspuss!
01:51:53

min födelsedag !

/ 2009-08-23

hejjjjsan :)
idag vakna jag av att mamma malin och lucas kom in och sjöng för mig :P, de jag fick va ju typ pengar moppe, moppekort och en tröja av emma rosell och sen kommer jag få nåt av mina systrar, och farmor :) jag och emma åkte till stan för att köpa present till sandra som fyllde år den 20 augusti :) jag kom hem vid 3 efter stan, så eftersom jag fyllde år fick jag bestämma mat :D och då blev de  thai mat som vi åt när morfar och pappa kom hem :) sen vid 6 tiden åkte jag och emma till sandra för att fira henne lite :) de va trevligt hos sandra, vi gjorde lite allt möjligt xD,

nu är jag hemma igen och ska nog plugga lite till moppe provet  som jag ska ha imon :) har hört att de inte är så svårt, så vi får la hoppas på att jag klarar de :D! så de är la de som händer imon, ska kanske kolla på match i rydsberg imon också :P men får se om de blir så :P

fick denna söta skål med godis i :) tack för uppvaktningen <3

02:27:15

nrj in the park 09!

/ 2009-08-22

hejsan hoppsan :)
andra dagen i skolan nu och vi börjar redan att jobba (y) vi har fått ett litet arbete att göra i 2 veckor i so mmmmm va kul... vi sluta kl 14 idag igen :) , de har varit lite halv tråkit väder idag de kom en regn skur men inget mer ;D, så dom tjejerna i min klass som skulle på nrj hade ändrat sig, så då visste ju inte jag vem jag skulle gå med :P, så jag gick med malin och lucas, och dom skulle gå med maja helena anton sogan matilda & caroline så de blev vi 9 st :) hahaah de va as kul de va en kille som hoppa i dammen mitt i allt, och vakterna ville ju inte hoppa i vattnet lixom så han dök under vattnet och bada haha as kul! så visa han röven för dom xD! sen så hände de la inte så mycket vi gick och åt,sen tog vi tåget hem och drog en sväng till en kompis men vi gick ganske fort igen :P nu sitter jag hemma och kl är 02,13 så jag fyller år idag :D! så då ska vi äta thai mat :D!

lite bilder blev de från nrj :) men jag har inte köpt något annat bra objektiv än så de blir la inte sådär as bra bilder :p men men här kommer några :D!













pussssssshejjj
17:56:34

20 Augusti torsdag!

/ 2009-08-20

hejsan :)
idag va de första dagen i skolan, vi börja kl 10 med att gå till vårat nya klassrum, de va mycket bättre än de gammla :)! vi gjorde inte så mycket, vi satt mest och prata och fika med kakor glass och cola :D! de är samma gammla klass hahha jaja :P alla små 6:or går ju här med dom är as små verkligen hahah ! vi satt la och prata till 11 och sen skulle vi äta och spela brännboll hahha sen sluta vi kl 14,00.

MEN nu måste jag säga en as bra sak :D. maria hade varit i halmstad vet inte varför dom va där men dom va der typ på sommaren eller va de va :P iallafall .. så hade hon träffat hamsa och karim i andra avenyn :D! så hade maria sakt att hennes kompis (jag då :P) älskade dom och deras serie hahah så skrev dom deras autograf och till frida green :D haha jag blev as glad, så sa dom att maria skulle ta med mig dit nästa sommar :D! hahha så himla kul !

efter skolan så åkte jag och clara in för att hon skulle köpa en kavaj :) skit fin ! sen så gjorde vi inte så mycket vi åt på donken hahha :D! och nu ska jag träna innebandy om någon timme :)



imon blir de nrj in the park :D jag tror jag ska gå med några tjejer i klassen men får se imon om jag kan få med emma som de skulle vara från början :P

artister:
Arash
Darin
Sheri
Dead by April
Janet
Swingfly

de va faktiskt bättre artister förra året men jag vill dit ändå :D


ha de så bra pussssss
22:29:17

skola imon ...

/ 2009-08-19

tjäänareee :)
imon börjar skolan igen .. fyfan jag vill inte ! de känns som att sommarlovet har varit i 1 vecka eller nåt! jag vill vara ledig för alltid :D ett plus är att jag inte ska ha den äckliga delen av skolan längre haha (y) men jag ska fortfarande tillbaka till skiten och börja jobba och allt ! jag har iallafall en laddare till kameran nu :D

jag har iallafall en laddare till kameran nu :D så i måndags så va jag med emma, emma & jennifer :) och tog kort hemma hos emma rosell sen så sov alla där med :)  så här kommer lite bilder från kvällen, jag vet inte vilka jag får ta på jennifer än så jag laddar upp på henne någon annan dag :)!


           

nu har dom fått fast djur mödaren i lerum! joel ander heter han. jag kan inte fatta att kan kan plåga djur på de sättet, att han kan göra så mot ett djur! att han går på ett så oskyldigt djur de bara så stört de kan bli .. han har skrivit allt på internet också i ett forum hur han gör med katterna, hur han ser livet går ur dom,.. han har dödat 20 katter tror jag de va, och 1 hund va jag vet.. nu ska han tydligen få någon slags vård, hoppas att han får stanna där ett bra tag! här kan du läsa i hans forum hur han gjorde med kattera, de är brutalt men jag tycker ändå att man ska läsa det och få en uppfattning om hur hemsk han är!

pusssshej
16:02:37

16/8 söndag

/ 2009-08-16

hejsan hoppsan :)
nu är emma rosell äntligen hemma från sitt sommarland :D så nu kommer hon hem till mig så ska vi bara dega hela dagen och kolla på film.. hahha så lata ska vi vara (y) men de kan vara härligt ibland de med :)

jag har fortfarande ingen laddare till mig kamera, de är lite små jobbigt :P, men jag ska köpa de snart så då kommer de att komma upp lite mer bilder :D på torsdag börjar skolan också inte lika roligt kanske men de betyder att jag fyller år om 6  dagar :D! 


ha de as bra pusssssss

12:27:59

sista lördagen på sommarlovet :( !

/ 2009-08-15

god morgon :)  nu om någon timme ska jag in till stan och köpa mina paljettleggings, funderar starkt på att ha dom ikväll, men får se hur de blir :)  idag så ska vi hem till louise och äta sen drar vi vidare till en annan louise i floda :) de ska bli riktigt roligt, imon kl 9 på morgonen ska jag då på moppekurs hahah får se hur de blir med den saken, kommer la komma dit helt död antar jag :P,

nu är de sista lördagen på sommarlovet, de har gått så fort!  de känns inte som att vi snart ska börja skolan och grejer.. jag kommer ju vara död när skolan börjar, när jag bara sitter vid datorn på kvällen så går jag och lägger mig vid 3-4 på natten och går upp kl 2 .. hur ska jag kunna orka att gå upp kl 7 och sen gå i skolan till halv 4 vissa dagar och sedan träna på de. de kommer ju bli kaos :P haha jag får ta de som de kommer :P

hahha villa också bara säga att jag fyller år om 1 vecka !


ha de bra pusssss :)



18:39:28

shopping !

shopping / 2009-08-14



här kommer en hel del saker som jag vill ha, de kommer förmodlngen bli nästa månads shopping :) 

frans väska från Bianco, den är slut såld för tillfället men jag hoppas på att de kommer in fler! 
flätat hårband från monki  
paljett leggings från hm   
jeansskjorta från monki  finns en annan jeansskjorta som jag står och väljer mellen 
stickad tröja från monki  det finns en annan stickad tröja som ska vara kortare men som inte fanns på hemsidan :P 

23:06:07

Tisdag :)

shopping / 2009-08-12



nu har innebandyn börjat igen :D känner mig mer sugen för att spela nu när första inne träningen har varit. de har blivigt lite ändringar med lag och så. F93 kommer inte att finnas längre för att de är för lite med spelare,  så alla som spela med 93 laget går upp till div 3, och utv laget som då spela med F92, vi kommer gå upp till dam juniorer F90 :)  så idag första träningen så gick de faktiskt förvånande bra. vi börja träna 7 till halv 9 med div 3, men så behövde dom folk så jag fick hoppa in och träna en träning till, men lite jobbigt va de att börja träna i 3 timmar när jag har varit lite små dålig i sommar, men fotbollen började för någon vecka sedan så jag har spelat match och tränat där så lite duktig har jag varit :P, men efter prag har jag varit sjuk till och från med ont i halsen och förkylld. 

för övrigt idag har jag varit i stan :) jag skulle egentligen köpa något att ha på mig tilll ördag då de blir först till louise och sen till floda. men jag hitta ingen speciellt men jag hitta en tunika som jag knyter upp för att den va lite lång :P också hitta jag en keps vanlig svart, den på bilden är matt de är inte den jag köpte den va vanlig svart men hitta inte den på sidan :P funderar faktisk på att köpa denna svarta som är på bilden, den är lite snyggare faktiskt när den är matt :)

 

12:53:32

dagens låt!

musik / 2009-08-11

15:58:26

nitarmband

shopping / 2009-08-07



jag har livigt lite sugen på nitarmband, vet bara inte vilken färg. tyckte de va fint när de va 2 varv rund armen :D
dessa armbanden finns att köpa på http://www.cocoo.se/ på denna sidan kan man köpa massor med smyken. och de finns bara att köpa smycken inga kläder altså :)

vilken färg svart eller vit ?
02:51:11

panik !

/ 2009-08-07

vad ska jag göra med mitt hår?  de är bara as fult hela tiden, jag vill ändra! bara de blir nåt ändrat bara de inte ser ut såhär. jag vill ha långt hår jag ångrar nåt inormt att jag klippte av mitt hår! då hade jag haft as långt hår nu! 

ska jag klippa någon frisyr eller bara ändra benan ?
ska jag kippa någon fresyr eller bara ändra stylingen?

jag får verkligen panik på detta!

13:21:01

tyra banks - shake ya body

musik / 2009-08-06

15:29:12

måndag!

/ 2009-08-03

hejjjsan :D!
super igår börja fotbollen så jag har börjat röra på mig lite :D , idag kom emma hem från almön så jag ska vara lite trevlig och vara med henne idag :D!  vet inte riktigt vad vi ska göra, ska försöka att övertala henne att åka och ta en fika i stan på något mysigt ställe :) idag för övrikgt har jag ätit thai mat, jag åt kycklingspett med jordnötssås och ris med lite grönsaker, de va skit gott faktiskt såsen smaka as gott de kan jag rekomendera att köpa :D!

idag skulle jag igentligen på lotta på liseberg men eftersom de va sånt piss väder så hoppa vi de idag ;D min kamera laddare har ochså gått i krasch så att jag har ingen kamera för än jag köper en ny laddare segt! 

jag vet inte vad som är med mig, jag är bara shopping sugen hela tiden, ganska bra men jag slösar så mycket penger, jag menar jag har bara 1000 i månaden så de gå ju typ åt till kläder och mat hahah (a).


btw jag fyller år om 2 veckor och 6 dagar wiihoooo :D !  jag kommer få en moppe och moppe kort, så de blev inget objektiv som jag trodde :( , jag ska önska mig pengar så jag kan köpa mig ett (y)

pusshejjjj !