22:27:59

22.27

allmänt / 2011-11-27

lite smått storm ute må jag säga! men de är bra tycker jag, hoppas de är de imon också och att tågen blir inställda så jag slipper gå till skolan :D

Klubbfesten var riktigt lyckad igår fakiskt!! Ett gott bad till efterfest men vi har ju iallafall kommit fram till att 13 stycken i en sån tunna går faktiakt haha men sjukt va trångt de va asså! Nu är jag redigt bakis och har sovit i typ 3 timmar redan så får se vilken tid jag somnar ikväll! Det lutar hyfsat mycket åt att jag hoppar skolan imon också! hehe

nu får de bli en till film :D byebye!


16:15:08

Uncle Kracker - Follow Me

allmänt / 2011-11-25

Veckans lååååååt!

17:33:15

en månad till julafton!

allmänt / 2011-11-24

förlåt för dålig uppdatering har varit så himla trött de senaste dagarna måste jag erkänna! Och saken blir ju inte bättre för att jag ska ha beep-test + en massa fys tester .... uchhhh säger jag asså!

Har precis fixat mallan som ska på julfest med jobbet gud så snygg hon blev ;) Mamma ska också iväg på någonting på jobbet så jag stannar la hemma då och har de kul... haha

byebye!

01:29:51

Mandy Moore - Only Hope

allmänt / 2011-11-21

Sugen på att se a walk to remember men klockan känns ju lite mycket när den är halv 2 nu och jag inte ens blivit trött knappt! Jätte mysig film verkligen får en klump i magen i slutat varje gång jag ser den! Detta är en så klassiker som alla sett! Har du inte sett den så är de bara att hyra den eller ladda ner den med en gång för det är verkligen ett måste att se!!!

14:44:32

forever is only the beginning

allmänt / 2011-11-20

Sjukt va trött jag är, gick upp för en timme sen inte så himla bra att sova till halv två när de är skola imon.. Filmen var iallafall jätte bra igår! Vill bara att nästa film ska komma ut nuuuuu, när kommer den förresten?

Idag ska jag iallafall vara duktig och åka och gymma med johanna och Johan (caroline) göttgött! Nu får vi känna på hur detta passet är!

15:51:28

if you want me

allmänt / 2011-11-19

Vi vann derbyt igår med 4-3 sjukt gött! Blev en mycket mer spännande match än vad jag hade trott! Floda har blivigt mycket bättre faktiskt men tycker förtfarande att vi r helt klart bättre och de va inte mer rätt än att vi vann :D

Det blev en tidig läggdags igår man blir ju lite små trött efter matchen! kolla på en film innan jag la mig igår, har i för sig sett den innan The town heter den handlar om bankrånare :) Men hann inte se klart den blev så trött så såg klart den nu i morse istället!

På dagen igår följde jag med mamma och min syster Emma in till kungsbacka och kolla lite, men hitta ingenting, bara en tunika eller blus vad man nu ska kalla de haha, ifårn Tara iallafall jättttttttttte fin men den kosta 699 så de kändes inte så värt men ville ha den :(

Blev ett litet besök hos Hugo ochså när vi skulle lämna Emma!




00:11:44

breaking dawn del 1

allmänt / 2011-11-18

åååå nu är de beställt på Lördag med Walle :D!!!

20:08:13

Something right

allmänt / 2011-11-15

varit sjukt diktig ch börjat gymma idag :D Vi är sponsrade av Lerums sportcentrum och får därför gymkot av dom sjukt najs! så idag hade vi egentligen bara genomgång på de program vi skulle köra och testa allt och så, de verka faktiskt riktigt bra nu ska man ara ta sig dit ochså haha...

Annars har de inte hänt å mycket idag alls faktiskt, på Fredag är det derby mot floda :D bara vinst som gäller! nu ska jag ta en duch snart när pappa fixat de nya handfatet på toan :)

vill verkligen gå på premiären imon!

21:59:02

weird

allmänt / 2011-11-11

nu glömde jag ta kort på tröjan idag när de väl va ljust men får försöka komma ihåg de imon om jag hinner de är inte säkert! Sitter och väntar på att idol ska börja nu Amanda fondell va ju GRYMMMM!

Nu har jag blivigt så lite shopping galen igen vill bara ha massa nya grejer! så jag hitta denna som är på bild här nere jätte fiiiin! Vill ha en vit skorta ochså som är lite så genomskinlig men hittar ingen som är riktigt så som jag vill ha de! Får leta vidare!

Har förresten beställt beställt skorna jag la ut för några dagar sedan, Det blev lack iallafall kommer bli fint! hoppas jag får dom i nästa vecka iallafall!

23:35:48

Girl look at that body

allmänt / 2011-11-10

Nu sitter jag med en skön ansiktsmask på mig och har precis tränat. Sjukt va jag sov länge efter skolan förut! Somna i kökssoffan bland massa tidningar och sånt i typ 2 timmar! Sen gick jag upp och skulle bara "vila" lite i sängen men där somna jag yttligare någon timme sjukt skönt :D! Det är tur att jag inte har skola imon för jag lär ju somna runt 3 tiden ikväll!

I helgen blir det ingen utgång eller så, utan vi har match både Lördag och Söndag så får se vad jag ska hitta på. Kommer bli sån deg helg som jag inte gör någonting alls på haha....

Det är så himla bra att ha bikbok appen! Fick ett meddelande ifrån dom igår eller om de va idag, att de skulle bara 50% på hela butiken förutom skor och jeans så himla bärt :D Så jag gick dit efter skolan och hitta en jätte snygg blus :D!! lägger ut bild imon för dåligt ljus för att ta bild nu!

pösssspösss!


01:26:21

Tummen upp

allmänt / 2011-11-07

Min vecka blev precis mycket bättre när jag såg matsedeln i skolan!!! Förutom tisdag.... Blääääimage description
22:39:32

Yiruma - Kiss The Rain

allmänt / 2011-11-06

Det är ändå sjukt hur snabbt veckan går när man är ledig, fyy! Imon är de redan skola igen så de är bara att gå upp tidigt som tusan... Ne nu ska jag gå och ta en glass hehe Nattnattiiii!

01:44:00

lackskor eller matta skor?

allmänt / 2011-11-05

Victoria Törnegren har precis fått fått hem dom skorna som jag också kollat på fast jag vill ha matta tror jag är inte riktigt säker än! Tycker nästan att dom med lack kan se lite plastigt ut om man inte bär dom på rätt sätt eller vad man ska säga...

Jag har ju typ sånna här skor fast matta då så andra sidan kanske de är kul att ha några som ser lite annat ut? jag vet inte, nu när jag tänker efter är dom väldigt lika dom jag har, fast ändå inte hehe

01:26:35

Moa Lignell - When I held ya

allmänt / 2011-11-05

Lilla Olle åkte ut :( okej de kanske va rätt sångmässigt, eller ne André skulle åkt ut innan Olle men sen hade de ändå varit hans tur! Nästa program så kommer de ju vara antingen André ella Amanda P även fast hon är grym!

Seriöst Moa är sjukt bra! och den låten asså jag dör ju sjuuuuuukt bra!!!

16:58:30

16.58

allmänt / 2011-11-04

Redan fredag! Snart är ju lovet redan slut... idag har jag varit och kollat på en lokal till klubbfesten den verka helt okej inte för stort eller nåt så de blir nog bra hoppas jag :) Nu om en timme ska jag åka till stan hem till Elin och dricka lite vin och ha mys ifårn laget :) Och imon blir de utgång med walle och Iris!

Saknar lilla hugo! Byebye
02:56:04

in my new shoes

allmänt / 2011-11-02

Vet inte riktigt hur många gånger Justin Bieber - Mistletoe har spelats de senaste dagarna, sjukt många iallafall! De är säkert många som tänker hur fan man kan lyssna på honom! Men jag säger såhär se hans film sen kommer du vara minst sagt kär! Men jag ska nog erkänna att jag va lite kär innan med haha :D

Meningen kväll va egenligen att jag, walle och johan, eller caroline som hon egentligen heter, skulle först tjocka oss på New york och äta pizza och sen åka till rydsberg för att bara kolla första halvlek på derbyt i jas och sen åka till Hard rock café på deras event nu på höstlovet. Men eftersom vi är spel lediga i helgen så går vi ut på Lördag istället så de blev inget har rock... vi hade bara brännt massa pengar idag och inte kunnat gå ut på Lördag ... Så Det blev en hel kväll i rydsberg ändå och Lerum förlora... som jag tippa haha, men Lerum va också bra!!

Var i stan med mamma och Malin och kolla lite Julklappar och shoppa lite, inte för att jag hitta nåt mer än ett par skor så är jag nöjd! De behövdes, nu är de bara dom vagabond skorna dom med klack som jag la ut för någon vecka sen som jag skaaaaaaa ha!!!

nu ska jag nana Nattiiii!