21:48:41

Justin Bieber- Down To Earth

musik / 2010-01-27

skön låt!

22:23:53

nu har jag sökt in!

allmänt / 2010-01-25

1. Frisör på Burgården
2. Stylist på Burgården
3. Stylist på plusgymnasiet
4. Stylist på Drottning blanka

Egentligen så vill jag helst gå frisör, får hoppas på att jag kommer in på Burgården, för de känner jag att jag verkligen vill nu! det är inte alls mycket engelska där heller bara engelska A och de är bra för jag är sämst på engelska!

frisör finns bara på Burgården och Kitas i Göteborg, men jag har hört att de är många som tycker kitas är skit dåligt och sedan bytt, och jag väljer hellre ett bra gymnasium och stylist än ett dåligt och frisör ;)
22:49:39

24 januari

allmänt / 2010-01-24

nu är jag helt död, jag är as trött efter matchen och dålig sömn. jag gick och la mig vid 2 kanske halv 3, sen kunde jag verkligen inte sova, jag låg och vred mig i säkert en timme. sen vakna jag vid kl 6 med, men de va gott för jag gick upp och drack cola haha :D sen va de bara att gå upp kl 12 igen för att sedan åka på match i onsala med damjuniorerna, vi vann med 9-3, men dom hade slått pixbo de fatta jag inte riktigt hur de gick till :P

igår va jag på snabba cach på bio, den va inte så bra som jag trodde att den skulle vara, den sluta inte så bra heller, men de va för att de skulle komma ut 2 till filmer tror jag de va, hoppas dom är bättre då :D!

imon är de skola igen, jag orkar inte skolan ucchhh va tråkigt de är! har läxa med :P den första februari ska man ha valt linje och sån, jag har inte bestämt mig än :S funderar på frisör men de 2 andra valen då? vad ska jag välja, ååå jag får ångest!

nu ska jag sova för jag somnar snart vid datan :D!
01:22:42

gött med helg!

allmänt / 2010-01-23

gööttt!
lerum vann med 6-4 mot pixbo :D trodde pixbo skulle vara lite bättre men de kanske inte hade sitt bästa lag heller lixom. efter skolan så åkte jag och johanna in till stan som planerat :D de blev en blå och en vit tunika + ett hårband och toffsar :D

efter stan så åkte vi då till matchen, sen åkte jag hem så spela vi kort och åt godis hemma haha de gillar jag :D! imon så blir de match mot Göteborgs polismän, och nej de är inga killar vi möter, och de är inte poliser :P varför dom heter Göteborgs polismän män är för att de va typ poliser som starta en egen klubb eller nåt jaja :P kl 16.00 på rydsberg så spelar vi div 3, dom kör jävligt fult spel slår och har sig och är typ gammla tanter med brösten nere vid knävecken utan sportbh mmmmm de gillar vi haha!

efter matchen imon blir de fort hem och fixa sig för att sen gå på bio :D snabba cash blir de, har hört att boken ska vara bra får hoppas att filmen är de med :D! biljetterna tog slut as fort iallafall så den borde ju ändå vara bra :P

23:48:05

100121

allmänt / 2010-01-21

hejsan :D! nu har jag tränat klart och duschat så ska snart gå och sova :) imon börjar jag kl 8 med so blääää orkar inte skolan! va hos syon igår med, funderar på att välja frisör på burgården men får se jag har drygt 2 veckor på mig kvar!

imon efter skolan så ska jag ta 15.22 med johanna till stan, jag har inte varit inne en enda gång sen efter jul, inte köpt nåt iallafall så de blir la första gången nu då :D vi kommer stanna tills de stänger tror jag för att sen åka hem till lerum igen och gå på FBC Lerum - pixbo wallenstam kl 20.00 :) hoppas jag har hittat en massa i stan så jag är glad :D!

idag så va jag och nikki ute en sväng och tog kort, de blev inte så många för batteriet tog slut :P  

23:05:56

grattis malin :)!

allmänt / 2010-01-20

i söndags så va jag och kolla på Zucchini, dom va med i en tävling som heter Emergenza. dom kom på första plats och nästa "steg" i tävlingen är att de ska uppträda på sticky fingers. förra året kom de inte längre än sticky hoppads verkligen de gör det denna gången :D!

00:01:23

ooooooja!

allmänt / 2010-01-17

hejsan! igår va jag hos louise på lite smått krök trevligt trevligt :)! sen idag så fick jag gå upp tidigt för jag skulle spela match i ale med div 3, de har ju inte gått så bra för oss hehe så vi ligger 7a och ale ligger på första plats. och vi vann :D:D:D:D:D så himla bra as roligt va de med, vi vann med 7-3. haha jag tycker bara de borde vara ganska pinsamt för dom som ligger 1a förlorar mot oss som ligger 7a hhaha!

sen så ringde min tränare mig och fråga om jag kunde vara med på en match som jag inte skulle spela , bara sitta på bänken om någon skadar sig, så jag skulle inte spela egentligen, men så fick maria ont i hjärtat som har hänt ett par gånger nu, de är inget fel riktigt på hennes hjärta utan de är nåt som kommer i kläm eller nåt sånt kommer inte siktigt ihåg hur de va, hov fick iallafall ont och fick åka med ambulansen in till sjukhuset, men nu mår hon bra som tur är :)

nu ska jag bara sitta vid datan och sen sova :D!

17:09:32

paradise hotel!

allmänt / 2010-01-11

ikväll kommer paradise hotel :D! nu är de nya tider och bara 2 dagar i veckan, måndag & tisdag 22.00 - 23.00 :D haha jag längtar nästan till de xD de är as roligt jag rekomenderar att kolla på de! 

i veckans avsnitt gör utröstad deltagare comeback :D! hoppas de är andreas eller någon annan bra! men man vet ju inte om de är avsnittet idag eller imon heller... de kommer också en ny deltagare pontus hetar han :)!missa inte ikväll kl 22.00 på 6an, eller på tv6 play efter programet ! 
14:28:28

lördag!

allmänt / 2010-01-09

hejddhopp! idag ska jag och johanna åka och kolla på damerna när dom spelar match mot göteborg :) nu ska vi snart gå ner till lerum och äta pizza sen ska vi faktisk gå enda till rydsber fan va duktiga vi är haha :D sen på kvällen så ska jag kanske hem till en kompis :)

här kommer en bra låt av calle som kom på andra plats i idol 2009

17:35:59

ja tack!

allmänt / 2010-01-08ååååå jag vill ha en iphone! letar som en galning efter en med ett bra pris :D

16:07:43

redan fredag?

allmänt / 2010-01-08

nu känns de verkligen som att det är typ tisdag, så himla skönt med helg och bara en match :D! ikväll blir de att kolla på match där div 2 herr spelar i rydsberg kl 20.00. idag gick jag till skolan, första dagen efter lovet för jag va ju lite slapp igår och stanna hemma...

i sm som jag va på nu från söndag till onsdag så gick de inte så himla bra som vi tänkt oss, spelet va bra och så men de funka bara inte riktigt, jag spela inte så himla mycket alla i laget fick nästan sitta så jag tycker att de inte är någonting att klaga på, de kommer andra chanser.

nu dom sista timmarna innan jag ska åka och kolla på matchen så ska jag nog bara sitta och vid datan de gillar jag :D!

22:24:08

blääääääääääääääääää på innebandy

allmänt / 2010-01-06

De gick skit dåligt i sm! vi åkte ur gruppen! men göteborgs killarna tog silver bra faktiskt :) men de va stockholm som vann fyfan!

jag har ont i huvudet
ont i kroppen
trött
och jag vill bara sova!

jag tror nog inte jag går till skolan imon!

jag orkar inte blogga mer idag, somnar snart sittandes. detta va fan ingen bra start alls på lovet! hoppas detta året bli som jag tänkt mig, och vill att de ska bli. godnatt!
21:50:32

nytt år nya möjligheter!

allmänt / 2010-01-02

nu är de äntligen 2010 hoppas på ett jävligt bra år! bättre än 2009 tycker jag allt :D! imon åker jag på sm i Linköping med Göteborgs Distriktslag de ska bli skit roligt! nu ska jag bara orka att packa med :P har inte ens börjat kanske är dax att göra de snart :P

imon ska vi sammlas 10.30 för att packa in allt i bussen, sen åker vi nog vid 11.00 någonting :) 3 timmars bussresa, de kan bli roligt men jävligt tråkigt med!

hoppas alla har haft ett skit bra nyår, mitt va lite smått velig känner jag, jaja sånt händer! nu börjar skolan på torsdag med, och jag kommer hem fån Linköping på onsdag, får se hur de går om jag orkar gå till skolan ;)

ha de bra på en början av ett nytt år pusss!