23:54:49

31 Juli

allmänt / 2011-07-31

tjeeeeenare mannen! Kom hem ifrån enn liten tur på mjörn med walle och några till ifrån gråbo :) de va faktiskt varmt i vattnet! I helgen har jag faktiskt glömt av att uppdatera. I fredags var jag och walle på en fest i olofstorp... aa inte riktigt några komentarer på de vi va där  kanske 30 min. Sen åkte vi till stan och tjocka oss på donken haha mums :D i lördags så åkte vi och bada med våra hundar :D

Får hoppas på att de blir fint väder imon med så ska vi till havet med min syster Emma slemma :) Sen blir de att plågas lite i skatås också fy va roligt!


11:25:27

flugjävel!

allmänt / 2011-07-28

Fyyyy jag vakna vid 7 i morse att de va så sjukt varmt i mitt rum så jag gick ner och la mig i mammas säng, men de blev ju inte bättre ville sova länge idag men då är de den jobbigaste flugan i världen som väcker mig! Den surrar i örat och även om man viftar bort den så kommer den tillbaka blir galen, så nu är jag uppe iallafall! haha och inte nog med de den gjorde så nikki blev arg också går ut i hallen så sitter nikki där och biter i luften efter flugan haha!!

Nu ska jag ringa ner till guld och juveler så jag kan ta hål i örat idag :D sen är de innebandy träning idag med!!!!! Tror  jag skrivit de i varje inlägg nu haha! Byebye!

01:29:38

01.38

allmänt / 2011-07-28

Det blev inget med att ta hål i örat idag, för hon som gör de va tvungen att ta ledig idag eller nåt. Så de blir av imon istället :D så idag har jag inte gjort så mycket, kollat lite greys anatomy och sen åkte jag och mammi till partille för att kolla lite tapeter :) hitta faktiskt en som jag kanske ska ha som fonsvägg då :D Sen blev de lite mer greys anatomy. Åkte till maria nu på kvällen med så va de några stycken hos henne och kolla på film :)

Imon blir de att spela lite innebandy sen Falun :D ska bli sjukt roligt!!!! Sen har jag faktiskt nästan inget planerat i helgen förutom att jag ska till stan och äta thai på Fredag med Maria och pernilla haha.

Det är den fondväggen som jag kanske ska ha :) Nu blir de snart lägg dax för mig :) pussspusss

23:45:58

zeeebra mönster

allmänt / 2011-07-26

Nu sitter jag helt slut efter träningen och lyssnar på Westlife men en flaska saft :) Jag vill helst bara gå och lägga mig... men ändå inte! Funderar på att kolla några fler avsnitt av min drog greys anatomy men vet med mig att jag bara kommer att somna!

Imon ska jag ta hål i örat hehe :D de blir de 7e hålet och de sista, de ska bli ett som sitter där uppe i brosket, AJ!!! uchh jag gjorde det själv för några år sen men den säkerhetsnål dum som jag är, och de fick jag såklart ta ut eftersom de inte mådde så himla bra surprise surprise!

vi har förresten gjort om för ett tag sen nu, i hallen mellan mig och min systers på övervåningen, så de blev en garderob med skjutdörrar och ny tapet och lite så :) cool tapet måste jag säga :D

18:00:38

colors of the wind

allmänt / 2011-07-26

16:58:47

16.58

allmänt / 2011-07-26

heelluuu :) kom hem till walle ifrån frölunda torg och en liten shoppingrunde för en stund sen med walle och hennes syster. jag som inte tänkte köpa nåt hitta några saker ändå! en pippi tröja o h en halsduk :) ska försöka att ladda upp bild på de med! Om 5 min kommer mamma och hämtar oss här så ska vi hem till mig och sen träna uppe på rydsberg. På Torsdag blir de innebandy träning ocså :D!!! känns som det var ett år sedan vi träna innebandy!

jag hitta förresten en ja vad ska man kalla de en poncho fast den är inte stängd där framma så är de svart med fransar :) kan lägga upp bild på den också! nu har mamma komit snart så ska gå ut :) ha de bra!

13:23:16

25 Juli

allmänt / 2011-07-25

hellluuu :) nu ska jag vara så sjukt duktig och gå ut och skringa och göra fys! fast egentligen är de för att jag inte kan vara med på fysen ikväll för då ska jag på Lotta på Liseberg haha :D lilla Ulrik Munter kommer dit wiiihoo!

åååå va Harry Potter va bra blir så ledsen att de är den sista ... Men jag har hört att dom kanske ska göra en till fast med hur de va innna Harry potter va född stämmer de?

Var och shoppa lite igår med hitta ett par sjukt sköna byxor som jag letat efter innan men inte hittat så är nöjd nu :D hitta en bh med som jag ska byta till en annan också!

18:01:59

harry potter med lille Emma!

allmänt / 2011-07-23

helllluuu :) kom hem ifrån kviberg nu för en stund sen med en massa varor som blev över godis och sånt :D jobba där en dag extra med att ta undan allt så blir de lite mer pengar också (y)

Nu har jag duschat och sånt med så blir de bio med Emma :) Nu blir de äntligen att se den sista filmen av min älskade Harry potter :D uchhh jag vill nästan inte se den för att de är den sista, fatta att de aldrig mer komma en till harry potter :(!

Ne nu får jag sminka klart mig sen måste jag gå till tåget ha de braoo pussssss&kram!
22:51:15

p&l bilder!

allmänt / 2011-07-19

hellluuuu :) nu har tiden gått väldigt och jag har inte riktigt hunnit blogga! iallafall så bor jag hemma nu och har börja jobba på gothia igår sjukt roligt :D Igår va de första träningen sen uppehållet och jag har inte rikitgt hunnit träna först p&l sen va jag sjuk i en vecka och sen jobba jag igen och bodde hos walle och de fick jag lida för igår, fyfaan va jobbigt det va helt sjukt, och idag hade vi en till träning som va minst lika jobbig fyyy!

Nu har jag laddat in bilderna också så de kommer lite bilder ifrån p&l och såååå :D sen blir de nog att nana för mig börar kl 9.30 imon så de är tidigt!


Lisa sover gött i stolen! och ja det var väldigt smutisgt!

13:44:40

Mys på jensen's

/ 2011-07-14

img_1766 (MMS)

Mys på jensen's

00:00:53

13 juli

allmänt / 2011-07-14

halloojjj! Det blev faktiskt ganska fint väder idag, även fast man inte trodde de i morse! Nu är jag hemma, hemma. Tänkte att ag ska ändå jobba kl 9 imon och josefin skulle inte va hemma nu på kvällen, så de får bli en natt hemma tänkte jag :)

Imon blir jag kanske ledig för att vi kanske inte kommer några jordgubbar imon, men de är bara bra för jag tänkte åka in och shoppa lite imon, de är verkligen på tiden och jag vill ha nya kläder haha!

Nu är jag sjukt trött! förga håret förut också när jag ändå va hemma :) de va ganska blekt i topparna asså fy hatar ner de blir så! så nu är de borta också :D nu ska jag kolla klart på första säsongen av greys anatomy :D

här får ni en väldigt suddig bild av mig med haha byyyyye :)


00:48:45

what the f**k!

allmänt / 2011-07-12

helluuu! då va de dax för mig att börja sälja jordgubbar i en vecka till, idag va första dagen på jaa 2 veckor... de va tråkigt! detta blir nog sista veckan för sen ska jag jobba på Gothia cup. Som faktiskt ska bli roligt, jag jobba ju där förra året också och de va sjukt roligt iallafall hoppas verkligen de blir de detta året med :D

Och jag och josefin har inte blivigt mindre nördar vi koller på sex and the city för fullt ååååå de är så sjukt bra! Vi var förresten ute i Lördags också Trädgårn som vanligt alltid roligt där! och på fredag blir de förmodligen utgång igen :D! jag är nästan sugen på att gå ut nu, eller okej lite sent för de nu men typ imon haha!

ne fy vad jag är rastlös nu! igår gick vi och la oss klockan 9 på kvällen och jag somna redan till filmen innan... vad händer haha kanske därför jag inte kan sova nu... ne jag får kolla runt på kläder på internet istället de måste bli inbokat en shopping dag också juu! har redan hittat lite grejer som jag bara mååååste ha :D får kolla vidare nu byyyyyebye!

17:45:40

into the night

allmänt / 2011-07-07

helluuu! nu är jag hos min babe josefin, utan henne.. haha ne hon är hos sin syster på sjukhuset. Jag bor nu mera här i 2 veckor när hennes mamma inte är hemma rätt gött faktiskt :D jag skulle laddat upp bilder ifrån p&l men josefin ringde mig den kvällen och sa att jag skulle komma dit samma dag för att hon va rädd den första natten ensam haha! så bilderna får helt enkelt vänta! och inte nog med de, efter jag kom hem i söndags har jag blivigt sjuk :( väldigt hostig och ont i halsen, har som tur ingen feber men de är ändå jobbigt som det är! men de går snart över :D

idag har vi inte gjort å mycket alls, vaknar alldeles för sent så vi har bara hunnit äta frukost. vi har ochså börjat kolla på alla avsnitt med sex and the city som jag och josefin redan sett alla avsnitt av men dom är ju så sjukt bra!! nu är vi på andra säsongen och jag kan inte vänta tills hon kommer hem igen så vi kan kollllllla! fast några avsnitt har jag kollat iallafall ;)

jag har jätte roligt !!!


12:18:05

hemma !

allmänt / 2011-07-04

heeejhejjj äntligen hemma nu! fy va p&l va grymt :D men ännu skönare nästan att komma hem och få sova i en riktig säng! för smart som ag va glömde ag kudde och min madrass gick sönder innan ag ens sovit på den... så de blev att sova på marken för mig utan ens en kudda livet suger lite ibland asså haha! vi har allt haft tur med vädret också men de blev nästan för varmt och bättre än för kallt tycker jag :)

jag har inte så mycket bilder men kan ladda in de jag har sen lite senare, har också filmat med mobilen får så och jag klarar av att lägga upp de :D

pössshaaaaj