23:06:00

idol 2009

musik / 2009-09-30

härligt jag är klar med mitt reportage :D! äntligen jag hatar verkligen att skriva sånt. sen kl 8 så började idol :D jag älskar de haha! och båda dom som jag ville gick vidare Erik grönwall och Rabih Jaber! as bra, fast Rasmus är bra med men jurryn kan ju ta med 4 st som inte gick vidare av publiken. erik är ju as snygg! eller asso han är lite små söt med, haha okej han är snygg och söt :)



jag tror starkt på att erik kan vinna idol!



Anders bagge " aaa du erik jag är faktiskt på ganska dåligt humör, i 40 år har min mamma sakt till mig att jag sjunger bäst i värden. och vet du vad som hände, sen kom du..... tack för den!"

HHAHAHHA bäst! xD


14:06:50

små sjuk!

shopping / 2009-09-30


hejsan! idag är jag hemma för jag känner mig lite små sjuk. och imon har jag no prov och en inlämning i svenskan som inte ens har börjat med :S
jag och mamma åkte till allum en snabbis jag hitta denna väskan som jag va osäker på i affären men jag tror faktisk att jag ska åka upp och köpa den i hulan hoppas bara den finns där :) och dessa leggingsen skit snygga måste jag säga och vill jag med köpa :)!

nu blir de plugg för mig hela dagen! sen kl 8 så är de idol så jag får ta en lite pause :P men sen så blir de plugg igen efter. gud jag brukar aldig plugga vad har hänt haha! fast de kommer nog inte bli så för jag hittar alltid på annat att göra!  

för övrigt är de bara bra med mig, seg som vanligt efter att jag alltid går och lägger mig för sent men jag överlever :P! i söndags hade vi distrikslags träning i angered kl halv 9 till 10! fyfan vilken tid säger jag bara. coch de va skit äckligt i hallan smutsigt va de med! på toan så låg de syp och lyckta svett spy och toa ucchhh!

ha de bra pusshej!

 

17:04:07

idol 2009 Erik Grönwall riktigt bra!

musik / 2009-09-29



19:28:05

mmm jag gillart (y)

allmänt / 2009-09-27

hejsan nu äntligen va de seriestart i damjuniorerna och de va dax med en vinst ! vi hade sammling kl 9 i varberg så vi fick åka kl 8. men de är gött jag fick iallafall sovmorgon igår :) de blev 5-1 till oss! jag fick spela med maria idag igen de va as kul, de va faktikst längessen :)!

sen efter matchen hade jag as bråttom för jag skulle kolla på match i rydsberg kl 13,15 och vi åkte inte för än kl var 12 någonting så vi hade 1 timme på oss. vi tog donken på drivein och åkte hem fort som satan så skulle jag duscha och så, men jag hann till andra perioden :D det var juniorallsvenskan som spela och dom vann med 9-2 om jag inte minns fel mot landvetter! härligt!

nu gör jag inte så mycket ska vara lite slapp och kolla på film eller nåt. de kanske går någon på tv :) skandal jag har inte sett twilight än!

ni alla får ha de as bra pusshej

 





02:14:31

kort med syster !

allmänt / 2009-09-26

matchen är över och den sluta 4-3 till lerum! jag hade ingen aning om att om de stog lika när matchen va slut så la man till 5 min som heter någonting kommer inte ihår :p haha men vi vann på de och gjorde 1 till mål efter några få minuter av samson :)

när jag kom hem vid halv 11 tiden så tog jag och malin lite kors, en del av dom har vi sminkat oss lite extremt, as kul! så här kommer några av dom :)

klicka på bilderna så blir dom större!

          

16:46:14

fredag fredag fredag fredag fredag !

allmänt / 2009-09-25

jag bara älskar fredagar!
förutom att jag råka försova mig lite haha! jag börja iallafall kl 8 och gick upp 07.40 så lite jobbigt blev de ju. vi börjar dagen med so bajs tråkigt verkligen! på fredagar har vi alltid mysigt i cafet så man kan köpa kladdkaka och annat gott! självklart så köpte jag de! dagen sluta med att vi hade en vikarie som snacka nästan bort hela den långa lektionen på över 2 timmar! haha men kul va de.

jag måsta bara säga de roliga skämtet som en i min klass drog vi håller på med genetik & evolution i no skit tråkigt jag vet men så frågade läraren varför har killar skägg och inte tjejer? så svara johan: de är redan varmt i köket hahha!  as kul xD jag va ganska så trött och nästan somnade innan så de va kanske därför jag tyckte de va kul, men de va kul!

ikväll kl 8 så har div 2 herrarna sin första hemma match i innebany då :) de blir nog ganske knökat på läktaren men de ska bli kul :D clara och massa andra som inte brukar kolla ska kolla så de ska bli skit kul :D! de kanske blir ett litet inlägg ikväll också om hur de gick på matchen!

nu äntligen har jag sparat ut lite längre hår! de syns inte så himla bra på bilden men de kommer nya bilder så småningom :)



pusshejjjj!



15:05:29

How She Move Movie

tips / 2009-09-23




denna filmen värkar riktigt bra!
jag har inte sett hela, utan när jag satte mig framför tvn så bläddra jag igenom kanalerna så kom den upp. lite mer en halva hade gått. jag tyckte de värka bra så jag kolla klart på den. riktigt bra faktiskt! :D
14:58:35

dagens outfit!

min outfit! / 2009-09-23




jeans skorta från monki
lack leggings från gina tricot
långt vitt linne gina tricot
halsduk zara
keps monki

20:24:42

ny vecka nya förhoppningar!

allmänt / 2009-09-21

måndag idag  helgen har varit tuff, men jag hade en träning idag med dam juniorerna. jag har också haft sådan tur att jag sträckt mig på baksida lår, tumme upp på de (y).

i skolan idag så har de inte hänt så mycket vi börja kl 9 och sluta någon gång vid 2. efter skolan åkte jag hem och åt och sedan träning.

på onsadag ska jag kolla på dam match i fotbollen på gammla nya ullevi. sen till helgen har jag 2 st matcher. denna veckan är jag ledig från träningar onsdag och fredag. härligt 1 dag mer denna veckar underbart!

jag känner att de är ganska mycket innebandy hela tiden men nu när jag har sträckt mig så vet jag inte om de är så himla bra om jag tränar fullt ut eftersom jag har matcher att spela i helgen :)

ville bara säga att de iallafall ser ut som att jag har långt hår på bilden :D!


14:27:42

Johan Palm - Emma-lee

musik / 2009-09-21

23:31:54

träningsläger med distriktslaget

allmänt / 2009-09-20

och då va andra träningslägret över härligt !
min helg har varit fullpackad med innebandy hela tiden verkligen. men de har varit roligt och jag har lärt mig saker ochså faktiskt! såhär har min helg varit:

fredag: kommer dit träna, äta kvällsmat.
lördag: upp halv 8 äta match mot lerum div 2, träna äta träna äta, annat.
söndag: upp halv 8, träna andra gruppen match åka heeeeem!
sen + lite fys och springa ute.
sen när jag kommer hem så har vi seriestart med div 3.

de ser kanske inte så jobbigt ut men jag kan säga att man var ganska trött på kvällarna haha! imon blir de ingen sov morgon häller utan jag ska upp till skolan igen. jag har bara lust att ligga hemma och dö :D! och imon efter skolan så blir de träning, fast på måndagar så brukar de vara mer teknik och inte så mycket spring. de kan vara härligt de också ibland!

här kommer lite bilder från matchen mot floda med div 3!
 






13:33:30

de blir ingen håkan för mig :( !

allmänt / 2009-09-18

idag är de fredag och vi har studiedag toppen (y) idag är de håkan men jag kan inte gå, faan jag vill as mycket gå. jag ska på läger igen hela helgen med stadslaget! jag har längtat för att gå på håkan sen han va här sist och de va ett år sedan!
men jag tänker såhär att jag måste åka för att ha någon chans att inte vara bland dom 10 st som åker ut nu till sm. jag känner redan nu att de kommer vara jag, men de känner nog alla haha men ämdå. jag vill inte åka ut!

såhär kommer min helg se ut:

fredag: packa, fixa de sista, åka till lägret.
lördag: spela match mot lerums div 2 lag.
söndag: sista dagen på lägret, åka hem tidigare för att spela match mot floda

såhär blir min helg + en massa träningar. tup iallafall att vi i lerum får åka hem så vi får vara med på seriestarten mot floda borta! :D

nu måste jag packa för att sedan hinna att köpa en luftmadrass för korken på våran har sprungit iväg. godis måste jag med köpa!


pusspusss!

17:16:11

promenad med nikki och emma!

allmänt / 2009-09-17














22:42:31

bakning!

allmänt / 2009-09-16

idag är de onsdag och de betyder att jag börjar kl 8. på onsdagar är den dagen mitt i veckan jag inte har någon träning, härligt! vi fick sluta lite tidigare för att våran träslöjds lärare är sjukskriven tror jag haha! idag skulle jag egentligen in till stan för att clara skulle klippa sig men så kom hon på idag att de va nästa onsdag haha så de får bli nästa vecka.

när jag kom hem hade jag ingening att göra så att jag satte igång och bakade bullar :)! jag älskar att baka så himla mysigt och man får nåt av de haha :D! nu senare på kvällen kolla jag på idol :) de är faktiskt roligt! sen blev de att jag fortsatte att kolla så jag kolla också på de som kom efter okså :D!

här kommer lite bilder från idag! klicka på dom så blir dom större!

  

15:34:22

dagens outfit

min outfit! / 2009-09-15




jeansskjorta monki
vitt linne gina tricot
lackleggings gina tricot
halsduk från prag
väska från prag



pusspusss!

15:11:43

kort med emma!

allmänt / 2009-09-15

En riktigt kyrlig söndagskväll va jag och emma ute på en liten sväng vid aspen för att ta lite kort på solnedgången när himlen ändå var klar!  

jag vll ha höst!










pusspuss!

00:37:17

mycket att göra!

allmänt / 2009-09-13

hejsan :)
nu va de längesen jag skrev, nästan en vecka sedan :O. jag har haft så mycket i allt skolan, innebandyn mer innebandy och innebandy! jag vet inte om jag orkar distriktslaget.. de är 30 st kvar och 10 st ska bort. just nu känner jag att de är as mycket hela hela tiden! nu i 3 veckor kommer jag ha hela helgerna fulla från fredag till söndag och sedan träning måndag tisdag ledig onsdag träning torsdag och den träningsläger/cup/match på helgerna. jag får ingen fridtid!

i helgen har de varti cup med div 3 de gick la sådär tycker jag, jag har varti as dålig hela helgen tumme upp på de (y) så div 2 damerna gick vidare till semifinal så dom spelar imon så jag ska åka och kolla på de :D.

denna cupen är lixom as liten, den är lixom bara över en helg. och jag fattar inte varför folk från prag och från danmark och sånt kommer hit.. den är ju bara övern en helg och de är inte så himla många lag så man vill åka en buss resa på 16 timmar för att komma hit!

pusspuss!


18:31:17

top model 12!

tips / 2009-09-06




top model kl 19.00 på tv3 första avsnittet :D!


18:28:34

seeeeeg helg!

allmänt / 2009-09-06

denna halgen har jag varit i långared som ligger vid alingsås. jag har varit där på träningsläger sen i fredags kl 6 ill nu söndag.. ojj va trött jag är!

- upp kl 7 göra frunkost
- ut och springa 30 min
- äta frukost
- träna
- äta
- teori
- träna
- äta
- döööööööööööööööööd!

såhär såg de typ ut! oj va jag inte vill gå till skolan imon! men iallafall de har varit kul, vi har haft lite frågesport och sånt inte för att jag kan frågorna vi hade men ändå haha! nu är jag hemma och jag är dö hungrig jag ska sitta vid datan och kolla påt tv ikväll :D!

hoppas alla har haft en trevligt helg :)!



22:50:27

skopping :)!

shopping / 2009-09-02




imon efter skolan åker jag och clara in en snabbis för att byta min tunika till en mindre storlek, så ska vi nog handla lite mer :)!

20:36:01

en del dagar gillar man bara!

shopping / 2009-09-02




rosa tunika från okänd

hejsan :)!
denna dagen har varit hur bra som helst! nu har jag väntat på detta mejlet i 3 dagar att de ska komma! och idag kom de :) dirket när jag gick upp så kolla jag min mejl för att se om jag har kommit med i göteborgs distriktslag. och de hade jag as kul! så i januari så blir de SM i falun om jag inte minns fel :)

annars har de varit en vanlig dag i skolan vi börjar kl 8 med svenska. och slutar sedan kl 3. idag efter skolan så skulle jag åka och hämta emma i almekärsparken men så hade hon cykel så de gick inte :P vi åke in till stan vid 4 tiden så gick vi där till kl 7. vi tänkte att vi skulle hitta några nya roliga affärer. vi hitta inte så många men nån hitta vi :) i en av dom hitta jag en rosa tunika som man knyter i ryggen.

nu har jag ett so arbete att göra tills på måndag. jag har inte tid i helgen för då åker jag till långared som ligger vid alingsås med innebandyn på läger :) de har vi gjort varje år i typ 3-4 år tror jag :) trevligt trevligt. vi ska vara där från fredag till söndag, så vi sover där i 2 nätter ;)imon är de borta match i fotbollen mot näset eller nåt :P har inte så mycket koll vad dom heter i fotbollen :P men jag missar ingen träning på torsdag för den är inställd i innebandyn för att vi ska vara i långared i helgen ;)

 

 

17:22:40

Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull

musik / 2009-09-01

17:17:02

outfit för idag :)!

min outfit! / 2009-09-01



T-shirt från MQ
jens från disel åhlens
armband från accent

min lite slappa stil idag! jag har inte fixat håret eller nästan någonting annat idag!

15:40:41

1 september

allmänt / 2009-09-01

hejsan :)
jag är fortfarande lite små sjuk, men de går över för jag hoppas! jag va iallafall i skolan idag för att annars hade nog mamma sakt att jag inte fick spela matchen som jag har idag med innebandyn :) det är en tränings match men ändå jag vill spela :D!  idag är de förste september och de betyder att lisa van ginhoven fyller år idag grattis :D! nu har mitt comviq kort äntigen kommit! men mobilen har fortfarande inte kommit så jag får la vänta på den i några dagen med :P

idag så har jag varit i skolan börja 09.20 och sluta 13.50, jag älskar tisdagar :D!annars så händer de inte så mycket förutom att jag ska spela match :) sen när jag kommer hem så är jag la trött, så kommer jag ducsha och sen sätta mig vid datan ;)

pusspuss!