22:34:44

pluggggga..!

allmänt / 2009-11-04

hejjjhoppp! idag åkte jag till frölunda med mammiii för att hitta ett par skor :D! jag kolla i alla affärer på frölunda torg. jag hitta ett par skor jag ville ha som va skit snygga! men dom fanns inte i min storlek bara i brunt (y) jag blir så trött! den typ av skor jag vill ha är lite mer som en känga, de som är modet nu kan man säga, men allting är slut jag hittar de ingenstans! vi blev lite små trötta i benen så vi tar en fika, kladdkaka blev de för min del :)

sen när klockan är halv 5 typ så åker vi från frölunda för att ta en titt i stan, jag hittar då ett par skor men dom va för smala så, jag fick på mig dom men de va ett helvete kan jag säga och jag kommer bli trött varje gång jag ska ta på mig dom, få av va inga problem als! vi fortsätter att leta så hittar jag dom snygga skorna som vi hitta i frölunda men då va de fel storlek... de blev inga skor idag heller men jag får åka in en gång till och kolla när dom förhoppningsvis har fått in mer saker.

nu när jag kom hem baka jag en rulltårta, så jävla gott :D! nu sitter jag och pluggar första världskriget som vi har prov i imon vilket jag inte tror kommer gå så bra med tanke på att jag börja plugga idag haha bra frida! men men jag gör så gott jag kan (a) ha de bra pusssshejjj!


Kommentarer
Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-11-04 @ 23:24:50
URL: http://idabom.blogg.se/
Elin mj.

Gud va gott med kladdkaka :)

2009-11-04 @ 23:28:23
URL: http://eliinmj.blogg.se/
City

- Ska du vaccinera dig ?

2009-11-04 @ 23:44:07
URL: http://gatc.blogg.se/
e l i n M j , *

Hehe, yes verkligen :)

2009-11-06 @ 09:56:31
URL: http://eliinmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin