19:37:55

Första advent!

allmänt / 2009-11-30

  

Igår va de första advent! inte långt kvar till jul nu. idag är de sista träningen innan dom ger ut laget till sm med Göteborgs Distriktslag, träningen är 20.30 - 22.00 och dom skickar mejl innan midnatt ikväll vilka 20 som får åka med. nu är vi 30 och de är 10 st som inte får åka med.

på fredag är de derby i rydsbergs hallen :D 400 pers tror jag skulle kolla, de är fan inte dåligt! mycket i skolan så hinner inte skriva så mycket!

nu ska jag åka på träninga ha de bra pusssss!

23:45:16

fredag!

shopping / 2009-11-27

hejjjsan :) skola som vanligt segt som satan! vi hade prov direkt på morgonen som jag såklart kom försent till haha! jajaa de gick bra iallafall tror jag, so andra världskriget, de säger allt men so är mycket poäng så borde få höga betyg i de :P!. jag sluta 14.20 sen inte så sen ändå :).

jag och clara åkte hem till mig för att hacka grönsaker till tacos :D, sen åkte vi till allum för att hitta nåt fint att ha på oss imon då vi ska vara hos clarut :D! jag hitta en tunika på vera moda svart med silvriga paljetter!

idag har jag färget håret, lite mörkare än va jag hade innan, mitt solblekta hår inte de snyggaste :P de blev bra tycker jag, jag brukar alltid misslyckas och färga de nästan svart men inte denna gången :D

nu ska jag skypa med clara pussssss!

17:28:39

Grattis nikita 4 år :)!

allmänt / 2009-11-25

23:17:13

julafton om en månad!

allmänt / 2009-11-24

hejjjhopp!
nu är de en månad kvar till jul och 6 dagar tills första advent! jul ska vara mysigt de ska vara snö och allting ska vara perfekt!

för 2 år sen julen 07 så va de den värsta julen någonsin, min mormor va sjuk i cancer och allt va bara fel, hon hade en tumör i hjärnan och de hade gått så långt att hon knappt visste vem jag va. julen va förstörd och jag kännde bara att allt va piss alla grät och va ledssna hela tiden. mormor dog den 10 januari inte ens en månad efter.  de blev begravning, min första

nu har de gått 2 år och morfar lever fortfarande, men för typ 1 månad sedan så åkta morfar in på sjukhus. jag visste inte riktigt vad som hände och visste bara att han hade svårt att äta och låg på sjukhus. nu har han tumörer i ryggen och inre organ. mamma säger att han inte kommer överleva kanske inte ens till jul.
 

vad är detta för jul? ska jag behöva gå igenom detta igen...
21:52:10

Kesha -Tik Tok

musik / 2009-11-24

23:51:41

puss & snusk!

allmänt / 2009-11-23

idag på kvällen blev de puss & snusk värt att se!!!! så jävla rolig, jag har sett den en gång innan för 2 år sen, lika bra denna gången kan jag säga! han är as snygg som är med (a) de är nog inte någon tjej som tycker han är ful iallafall :D! de är inte han med svart hår ;) jag hade min kamera mobil bara så de blev inte så bra bilder men ni överlever ;)



23:45:50

helgen!

allmänt / 2009-11-23

hejjhoppp! nu är de måndag och jag har varit på läger hela helgen så de har inte blivit någon uppdatering als. de va ett träningsläger med stadslaget mycket träningar och ja jag va ganska trött när jag kom hem :P!

fredag: va där kl 06 packa upp, träna!
lördag: gå upp kl 07.30 äta, träna kl 09.00-11.00 äta, träna kl 16.30-18.30, äta. andra saker!
söndag: gå upp 07.30, äta , träna 08,30-10.00, äta, tränings match kl 13.00-15.00 !

lite tur va de faktisk att de regna ute för vi slapp göra fys och sånt ute :D! men vi för göra de inne sen så de slapp vi inte :( min benhinna mår inte så och jag har sko skav efter helgen men inte farligt als :D!

ny vecka och en massa saker att göra prov läxor & innebandy!
idag tog jag sprutan mot svin influensan, de gjorde inte ont när jag tog den faktiskt, jag va hur rädd som helst innan, för alla säger att den gjorde as ont och folk har svimmat och grejer. innan så fick jag ju lite smått panik när sandra kommer ut och får lägga sig i ett "vilrum" för hon blev svimfärdig. då blev jag helt yr jag trodde jag skulle svimma :S

de gjorde inte ont als att ta den, de sticker bara till pytte lite och jag kände ingenting sen direkt efter, men nu på kvällen kommer de. jag har ont i huvudet och mår illa lite smått yt med, men de går över efter några dagar!

den är värd att ta de är värre att ha svinis kan jag tänka mig!
20:23:11

bara en massa plugg!

shopping / 2009-11-18

hejjjhopp! vekligen en grå dag idag de har bara regnat hela tiden! jag har inte hittat några skor än så jag går fortfarande rund i ett par tyg skor, inte sådär bra! när jag sluta skolan 14.40 så skulle jag ta moppen hem och allt va bara jätte jobbigt! jag hade skor som va fyllda med vattan, 2 stora tunga väskor, och de regna inte lite heller!  de va bara att sätta sig på moppen och köra hem. jag fick lite små panik så jag mamma och Emma åkte och köpte gummistövlar till mig så nu blir jag inte blöt om fötterna :D!

vi tog en sväng till lindex också, de va egentliigen därför Emma följde med, min syster alltså :P jag hitta en svart tunika faktiskt. de va inte meningen att jag skulle köpa nåt als idag men jag ville ha den billig va den också 199 kr :)

imon är de matte prov så de blir att plugga hela kvällen, men de kommer inte hålla, jag sitter redan vid datan och allt mitt plugg godis är slut (a) jajaa sånt ät livet. jag skulle bara vilja koppa tills jag va typ 20 att ha en lägenhete och ett bra jobb jag vill slippa allt detta med skolan! får hoppa att gymnasiet är roligare! julmust är min räddning just nu!



22:06:08

ridit islandshäst med sandra, från igår!

allmänt / 2009-11-15



23:17:54

fredag den 13!

allmänt / 2009-11-13

fredagsmys idag! skolan börja kl 8 som vanligt, prov i no idag med gick frktiskt bra, trodde jag inte jag har inte haft tid att plugga eller sitta vid datan ens :o! nu är de helg och jag är faktiskt ledig idag och imon från innebandy! fast jag vill typ spela nu bara för att jag inte har match eller nåt imon xD. ikväll va jag och kolla på div 2 herrarnas match, dom vann med 7-4 tror jag härligt :D!

imon ska jag rida islandshäst med sandra strandin as kul haha :D! kommer kanske lite mobil bilder från de om jag kommer ihåg ;) sen om jag hinner så ska jag och kolla på dam div 2 kl 15.00 :D! på kvällen ska jag och lite människor hem till sandra eriksson.

på söndag blir de match med damjuniorer hemma kl 15.20 :) sen händer de inte så mycket ska hem och ta de lungt har jag tänkt. igår va de match med distriktslaget vi förlora med 5-3 jaja sånt händer vi va bra hyfsat bra iaf :) hoppas alla har haft en hemsk fredag den 13 haha :D ha de bra!

17:43:03

tacos på onsdag?

allmänt / 2009-11-11

hejjjsan :D! igår va de en så jävla bra dag måste jag säga! jag börja 9.20 och sluta 12,00 bara de va bra lixom, kom hem och gjorde nästan ingenting kolla på tv och lite så. sen kl 17.00 så kom roos och hämta mig och pappa för att vi skulle åka upp till uddevalla för att spela match :) de va svin kallt i bilen och vi skulle åka en timme och mer :o de va lite sämre men de blir bättre :D! när vi kom dit bytte vi om så skulle vi ta laget, så skulle jag vara forward :D! så jävla glad blev jag, de är as kul :D!!! de gick förövrig bra, vi hade lite svårt med målen men vi hade spelet, deras målvakt va grym! i sista perioden stog de 3-0 till dom men vi vände de till 4-3 så jävla bra! vi gick ner på 2 femmor då vi spelat med 3 hela matchen så fick jag hoppa ner på back, jajaa gött var de med vinst iallafall :D!  de bästa va ju nästan donken påvägen hem :D!

idag börja jag 8.00 kom faktiskt i tid stolt är jag :) inga roliga lektioner på onsdagar menmen :P jag sluta halv 3 så åkte jag och mamma och handla mat de blev tacccos ! tacos på en onsdag vad tycker ni?   jag gillart :P! nu ska jag snart plugga till ett so prov jag har imon och no prov som jag har på fredag gött är de! sen kommer emma hit så ska vi kolla på one tree hill! oj va jag har saknat de !

ser inte detta gott ut då eller?


21:28:02

model lab !

allmänt / 2009-11-08

14:09:53

model för en dag!

allmänt / 2009-11-08

hejjsann! dålig uppdatering nu i helgen, jag har inte gjort så mycket, på fredag så va jag bara hemma och kolla på idol, rabih åkte ur som ni förmodligen vet. sen på lördag så hade jag match med div 3 vi vann med 6-4 tror jag :) sen på kvällen va jag med några kompisar, vi åkte till partille för att träffa några som bodde på emma rosells sommaställe i almön. vi va hemma hos en som hette Mattias :) vi åkte hem vid halv 2 tiden och sov hos sandra o.

nu är jag hemma och ska om en halv tille åka till en sak som man är model för en dag klicka på länken så kommer du till deras sida så kan du själv beställa en tid att bli sminkad och stå framför kameran. jag och mina 2 systrar ska åka dit idag, de kostar 350 kr för var och en så får man en bild var, men man kan köpa till bilder också :) man tar med sig egna kläder så vi har fullt upp att välja här hemma nu, vi ska vara där kl 3 så de är lite bråttom nu.

när jag kommer hem sen så kommer de nog upp liter bilder där ifrån :)
23:02:43

Rabih utröstad ur idol!

allmänt / 2009-11-06







22:34:44

pluggggga..!

allmänt / 2009-11-04

hejjjhoppp! idag åkte jag till frölunda med mammiii för att hitta ett par skor :D! jag kolla i alla affärer på frölunda torg. jag hitta ett par skor jag ville ha som va skit snygga! men dom fanns inte i min storlek bara i brunt (y) jag blir så trött! den typ av skor jag vill ha är lite mer som en känga, de som är modet nu kan man säga, men allting är slut jag hittar de ingenstans! vi blev lite små trötta i benen så vi tar en fika, kladdkaka blev de för min del :)

sen när klockan är halv 5 typ så åker vi från frölunda för att ta en titt i stan, jag hittar då ett par skor men dom va för smala så, jag fick på mig dom men de va ett helvete kan jag säga och jag kommer bli trött varje gång jag ska ta på mig dom, få av va inga problem als! vi fortsätter att leta så hittar jag dom snygga skorna som vi hitta i frölunda men då va de fel storlek... de blev inga skor idag heller men jag får åka in en gång till och kolla när dom förhoppningsvis har fått in mer saker.

nu när jag kom hem baka jag en rulltårta, så jävla gott :D! nu sitter jag och pluggar första världskriget som vi har prov i imon vilket jag inte tror kommer gå så bra med tanke på att jag börja plugga idag haha bra frida! men men jag gör så gott jag kan (a) ha de bra pusssshejjj!


22:52:12

sko kris!!!!!

shopping / 2009-11-03

hejjhopp!
nu är lovet slut och tbx till skolan HÄRLIGT... eller inte fan va jag hatar skolan, prov redan på torsdag och jag kan ingenting! igår åkte jag in till stan en snabbis, jag tänkte att jag skulle hitta några skor, jag har bara tyg skor som är gammla och slitna jag kan verkligen inte använda dom längre. dom läcker in vatten och är smutsiga. men jag hittar inga skor någonstans! jag kolla i hela stan verkligen jag blir så sur! utan jag fick gå runt i dom blöta skorna en dag till. men jag hitta en tröja som jag kollat ut på internet :D!

idag efter skolan va de match med distriktslaget :) vi mötte ibk Göteborgs div 2 lag, vi vann med 4-3 eller 3-2 kommer inte ihåg hahha dåligt av mig! imon så ska jag och mamma åka till frölunda eller någon annanstans och kolla på skor till mig, eftersom jag inte kan hitta några als i stan.  nu måste jag nana ha de bra pusssss!

svart tröja lite oversize HM 299 kr
23:26:31

seeeg jävla söndag!

allmänt / 2009-11-01

jag säger såhär jag hatar att förlora!!!!!! de va verkligen segt de va jävligt jämt i båda matcherna men vi gick inte vidare och vi förlora båda.. fan va sur jag blir på mig själv, jag har benhinneinflammation och sträckt mig härligt! jag ska spela match på tisdag igen de är lungt, jag får la dö halv väg annars om de inte funkar :P ne jag skoja nu ska vi inte vara sånna, jag biter ihop jag vill inte vila! jag hade fan fått damp på de!

igår va de allahelgona och jag och mamma & nikita va på kyrkogården, jag fick ta några bilder ändå fast de va mörkt och jag har inte så bra objektiv :P! här kommer dom iallafall :)

haha mamma blundar, men de va den enda bilden hon var med på :P!







09:17:45

SM!

allmänt / 2009-11-01

hejsan här kommer en snabb uppdatering, idag är de SM och vi möter de första laget kl 11.00, fan va jag är pepp på att spela helt sjuk, aja nu ska jag inte tagga för mycket men jag vill så jävla mycket vinna om man säget så! nästa match är klckan 17.00 då möter vi de laget som slog ut som förra året, tjejer de kommer bli så jävla tufft!

senare ikväll kommer jag nog skriva lite hur de gick om jag inte är för jävla sur på mig själv, de märker vi hur de går, jag tog lite bilder på kyrkogåden igår hur fint som helst. de va ljus överallt verkligen. hinner inte de nu har samling om en kvart så jag måste nog åka nu. ha de bra pussssss!

förhoppningsvis så är patrik blom där och tar bilder på oss också, men dom kommer att komma lite senar :D!